![]() |
Én is akarok "Jákob&Pool" néven
625351 |
kérdés
szovitámadásnál a teljesben láthato hekiszám irodik jová vagy a ténylegesen megszerzett ? azaz ha én utok a szovim által szerzett heki neki irodok jová vagy csak annak aki konkrétan támadott ? |
Quote:
|
oksa koszi
amugy az hogy idén a régieknek kedvezunk az az jelenti hogy a kovetkezok már a tényleges aktivitás fuggvenyében lesznek esetlegesen nyerhetok ? hasonlo keretek koze lehet szoritani majd(nem bizzgetni akarlak csak informálodnék)ahogy javasoltam is ? igazábol egy érv még kimaradt ezzel kapcsolatban az hogy tegyukfel utok 1 gigával egy másik gigát az maximum x.y. 5 ével ezelotti munkásságának(ész nélkul fedezgetésének) koszonheto nem az én 2010-11-es teljesitményemnek szerintem |
vagy tegyukfel ha felajánlok 50mrd aranyat kulondijként a kovi szintre folviheto maxheki1.5szerese alatt legtobbet uto oritulajnak akkor csinálsz olyan statisztikát is a végén ?
|
vagy valamit találjunk ki hogy a kicsik is élvezzék :)
|
Sajnos jó pár dolog most összeszaladt nekem, így érdemben nem fogok tudni részt venni a játékban. Úgy gondolom, hogy Ancsa, if, zordi, jack között fog eldőlni az első négy hely sorsa. Drukkolok nektek.
Kár, hogy így alakult, de majd máskor :) Sok sikert minden kedves anarchos társamnak az ENAH-hoz. u.i.: Ts koma hajrá neked is :) |
Már én is benne vagyok a játékban?
Mert orit már csináltam |
Quote:
|
Én is szeretnék regisztrálni a játékba, illetve megpróbálnék a nagyok mellett labdába rúgni :)
Országom száma: 635592 |
All times are GMT +1. The time now is 02:40. |