![]() |
Quote:
Azért tudnék olyan példát mondani, amikor pár ember miatt változtak a szabályok. Max heki szintenként.... Természetesen azért dumálok mert érintett engem is. Azt gondolom, hogy a játékosok javát nem. On |
Quote:
|
Quote:
Sehol nem volt szerintem elérhetetlen a max heki és a top 30 sem. De hagyjuk inkább abba. Ez csak úgy kikívánkozott.:) Természetesen egyetértek a változtatásokkal nagyjából. |
az egyre növekvő kék számoknál azért nem elég a topp30.
és az nem tesz jót ha egyes orik alsó szinteken, de akár magasabb szinteken is eszméletlen hekikre települnek. ez remélhetőleg majd egyre több embert fog érinteni! és igen is maximálni kellett. |
Quote:
A többit gondolom ki tudod számolni. Szóval szögezzük le, hogy így nem érint sok embert. Meg most már tényleg elég az offból. Elnézést! |
Nekem egy olyan ötletem lenne, amivel díjaznánk a személyiség melletti kitartást. Ha valaki egymás után több szinten ugyanazt a szem-et választja, kaphatna bónuszt.
Pl. ha valaki az 5. szinttől az 1/A-ig végig gazdálkodó, akkor: 5. szint: megkapná a sima személyiség adta +10% termelést, 4. szint: +0,5%-ot kapna mellé, összesen 10,5% bónusz, 3. szint: +1%, 2. szint: +1,5%, 1. szint: +2%, azaz 15% termelés. (a számok csak közelítések, az elv a fontos). Ezt lehetne alkalmazni a kereskedő (kamat növekedés), harcos (több zsákmány), tábornok (nagyobb bónusz a +1 tábornokra), tudós (nagyobb kedvezmény a tekercsírásra) és túlélő (jobb ellenállás) személyiségekre. A tolvaj és varázsló személyiségre a következőképpen hatna: Az adott ország először veszi fel a személyiséget: alap +1% pihenés, másodszor veszi fel: 1% +6 körönként 1%, harmadszor veszi fel: 1% +3 körönként 1%, negyedszer veszi fel: 1% +2 körönként 1%, ötödször veszi fel: körönként +2% pihenés. Sajnos a vándorra nem tudtam milyen díjazást kitalálni :( Ha az ország szintlépéskor más személyiséget választ, akkor elvesztené az addig megszerzett többletet. |
Olvasgattam a hozzászólásokat. Atinak annyiból igaza van, ha már kiszedett pár felesleges épületet, akkor kár vissazhozni a feleslegesnek tűnő marhaságokat. :)
Pl én a Piacot is kivenném az épületek közül, mert értelmetlen. Az a pár % foglalkoztatottságot jelenti piac nem ér semmit. Sztem senki sem hazsnálja. Én a személyiség és a fajok helyett inkább 1-2 épületfajtát vezetnék be, aminek értelme is van. Nemtok példát mondani, gondolkodok 1-2-őn ha ti is látjátok ennek inkább értelmét. |
Quote:
Bár ez is egy max 2 vagy 3 napos időszak... |
3 nap...és a 200 hekin kívül, semmi jelentősége. Lehet lenne olyan új ép ami nem csak 200 hekin szólna és még értelme is lenne.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:29. |