![]() |
szinte annyi elég egy szövibe, hogy mindenki max íjra és lóra tudjon cserélni szükség esetén :) innentől egy mf halott :) mert ha be akar menni egy full íjas orihoz hiába a 40%-a eléggé ki kell támadnia.
|
Quote:
Legalábbis amerre én járkálok, szinte mindig üres a piac, vagy rettentő drága... |
Quote:
|
Pénz és idő kérdése általában egy háború (tudást feltételezem). Minél több a pénz, annál jobban lehet élezett illetve kevéssé védős orikat csinálni.
Óriást messze az egyik legnehezebb megborítani a játékban szerintem. Hex olyan magasságban anno nem is vártunk 3 óriásos szövit. Mivel, mi tolis-varis megborításra voltunk berendezkedve és pénzzel sem álltunk jól (a játékkedvet hagyjuk), esélyünk sem volt igazán. Amilyen jól álltatok pénzzel, hetekbe került volna mire megnyitunk 1-2 orit rendesen. Nem volt kedv addig gyűrni titeket, míg valaki pénze el nem fogy. A napokban találkoztam mf óriással 500 heki körül 5-ös csopiban, mf orkként. Szégyenszemre elég komoly fejtörést okozott. Varizni nem tudtuk egymást, beütni csak nagyon kinyílva tudtam. 2 sereg akkor sem fért, ha kitámadott. Lehet én vagyok a béna. Mondjuk tartalék és élezés nulla volt nálam. |
Quote:
ha válaszolsz, köszi érte amúgy anno olyan volt, és a törpét azért nem vittétek át, mivel tőlem 15-20k ij, 10 körökre vendégeskedett nála :D Ts-sel felváltva küldtük az ijakat :D |
Quote:
Viszont, mint kiderült, sok óriás ellen kifejezetten hátrányos volt a felállásunk. Lehetett volna átépülni, szervezni, de nem érte volna meg a fáradságot szerintem. Egy elhúzódó háború csak pénzpazarlás vagy szórakozás. |
Quote:
|
Quote:
|
Gyakorlatilag megkönnyebbültem, mikor szabiztatok. Jóformán felmenekültünk, hogy ne kelljen veletek harcolni. Egyébként elismerésem az egészért!
|
Quote:
Mi lett a szövetségeseiddel? Meglepődtem hogy mf-ként toltad 5-ben. :( |
All times are GMT +1. The time now is 00:04. |