Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Black Dragon (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4306)

vityu 09-28-2010 19:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 265322)
:confused::confused::confused:

Mi történt? :eek:

Az elmúlt fél évben szerintem 10ország fordult meg nálunk. Volt aki törölt, aki fordult, persze pénzzel, sereggel benn, volt aki megunta a játékot, és ma még 1 ország fordult le, de legalább kaptam egy üzenetet...

reichz 09-28-2010 19:28

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 265321)
A Black dragon klán továbbra is várja azok jelentkezését, akik hosszabb-rövidebb idő alatt közel szó nélkül fordulnak, törölnek, esetleg átigazolnak máshová... :eek:

Én is játszottam nálatok egy ideig és átigazoltam máshová , sőt a legutolsó esetnek is közvetlen tanúja voltam igaz már a másik oldalról , nem érzem azt , hogy inkorrekt módon távoztam volna tőletek, szó nélkül pedig végképp nem, ezért túl erősnek gondolom ezt az általánosítást amit eme néhány mondatod sugall.

vityu 09-28-2010 19:30

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 265324)
Én is játszottam nálatok egy ideig és átigazoltam máshová , sőt a legutolsó esetnek is közvetlen tanúja voltam igaz már a másik oldalról , nem érzem azt , hogy inkorrekt módon távoztam volna tőletek, szó nélkül pedig végképp nem, ezért túl erősnek gondolom ezt az általánosítást amit eme néhány mondatod sugall.

Igen, te vagy a kivétel, ami erősíti a szabályt. :)

reichz 09-28-2010 19:32

köszönöm , csak tisztázni szerettem volna a dolgot :)
és gratulálok a szép kort megélt klánotoknak !

Pool 09-28-2010 20:56

Lehet a klánvezetéssel van a baj? :eek:

csabi 09-28-2010 22:03

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 265328)
Lehet a klánvezetéssel van a baj? :eek:

biztosan tudod, Te mint ős dragonos.. :p

Pool 09-28-2010 22:13

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 265334)
biztosan tudod, Te mint ős dragonos.. :p

Vmi oka csak van...
Én már több, mint 2 éve vagyok vezér és eddig egy ember lépett le tőlünk, azt is úgy kellett már noszogatni, hogy forduljon, mert kell a helye :)
úgy meg, hogy vki lelépjen tele ezzel-azzal nálunk elképzelhetetlen lenne...
csak meg kell találni a megfelelő emberkéket...

de persze ahány ház...

csabi 09-28-2010 22:16

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 265335)
Vmi oka csak van...
Én már több, mint 2 éve vagyok vezér és eddig egy ember lépett le tőlünk, azt is úgy kellett már noszogatni, hogy forduljon, mert kell a helye :)
úgy meg, hogy vki lelépjen tele ezzel-azzal nálunk elképzelhetetlen lenne...
csak meg kell találni a megfelelő emberkéket...

de persze ahány ház...

a dragon meg 2 éves és aktívan harcol klánban is, a Te klánoddal pont nem lehet összahasonlítani. :)

Pool 09-28-2010 22:23

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 265338)
a dragon meg 2 éves és aktívan harcol klánban is, a Te klánoddal pont nem lehet összahasonlítani. :)

Igazad van, ezért is van 12 hírnévpontja, az enyémnek meg csupán 171...

Persze, többféleképpen lehet ezt is összeszedni...
Elnézést, hogy ebbe a topicba keveredtem, senkit nem akartam megsérteni, csak arra merészeltem gondolni, hogy ha a tagok csak úgy lelépegetnek, nem biztos, hogy az ő hibájuk....

Tsobi 09-28-2010 22:29

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 265335)
Vmi oka csak van...

Lehet nálad is többen fordultak volna mög, ha bátor vezérként a távolban klánsereget látván birokra kelnél, nem pedig kidobálnád őket, nem gondolod? :)
Persze tudomásom szerint még nem volt ilyen, de a szándék egyértelműen megvan.

All times are GMT +1. The time now is 16:50.