![]() |
Betennék egy varázslatot, amivel tudnak nyersit varázsolni, mint ami a settlers 4-ben volt...
|
Igen, kérünk föld, fa, fegyver, fém, kő, rúna, és eső teremtő varázslatokat.
Az eső csak azért kell, hogy jobban nőjön a gabona:) DDD |
Namost nem viccből Írtam, mert például "Aranyalma" varázslat van, ami csinál pénzt, ezalapján miért nem lehetne nyersivarázs?
|
Sztem már bocsánat, de a hadik, tolik, varik is tudnak földet foglalni, fosztani..stb, kérdés hogy megy-e nekik???
Ugyhogy maradjunk a hadiknál és annál, hogyha fosztanak gabonát akkor a raktárban található többi dologból mért nem hoznak el? Másik javaslat: csak annyi gabonát hozzanak, hamár hoznak amennyit el is vittek a támadáshoz... |
egyetértek veled.
|
Azon kívül, hogy jó lenne, van értelmes indok arra, hogy a katonák miért raboljanak nyersanyagot? Mert azon, hogy ez életszerű, tényleg nevetnem kell. :)
Töröm a fejem, de akárhogy töröm, nem tudok olyan eseményt felidézni a történelemből, amikor egy sereg elballagott egy másik országba és telipakolta a zsákját kövekkel, meg néhány öl fával, hogy otthon milyen jó lesz ebből kocsmát építeni. Volt ilyen? Életszerű ez? Mert a fosztogató hordák azon kívül, hogy minden könnyen mozgatható értéket elvittek, összerabolták maguknak a gabonaféléket, meg a lábasjószágot, raboltak a lovaiknak abrakot, láncrafűzték a lakosság egy részét, fáklyát dobtak a házakra, aztán elmasíroztak. De a való életben értelmes ember nem rabol KÖVET! :D |
Erre csak azt tudom mondani, hogy a hadseregek a való világban mindig azt lopták, ami értékes (arany, műtárgy...), de mivel a játékban a nyersanyag is értékes, ezért szerintem életszerű...
|
Quote:
Úgy látom mindenáron adni akartok még valami pluszt a katonáknak :D |
Quote:
Esőcsináló varázslat van, csak a vetemény helyett az ellenségre tehetjük :D |
Quote:
TM |
All times are GMT +1. The time now is 08:44. |