Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Swiss 07-07-2010 22:39

Pool köszi, hogy megnyitottad a második részt, így este egy pár sör után remekül szórakozom :)

Kutyuleee 07-08-2010 00:50

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 257835)
pontosan tudom, hogy van vaj Kati fején, de ezt akkor sem a fórumon kellene felhozni

Nah itt nem értem, akkor minek védted...

sztem minden tapasztaltabb játékos tudja, hogy hogy is lehet kijátszani a jelenlegi szabályozást, nagyon könnyen lehet megbeszélt ütést tervezni msn-en,skypeon, teemspeaken stb pl..., mert az nem számít bizonyitéknak, mivel könnyedén hamisitható, arról nem beszélve,hogy egy 3.személy hogy juthat ezekhez hozzá... mindenesetre, sajnos tény, mint a való világban, hogy vannak csalások itt is. a kérdés már csak az hogy mi a reakció erre. egyfelöl az üzemeltetői szinten a legkorrektebb dolog az ártatlanság vélelme (ugye van jópár játék, ahol csak a gyanu miatt is kiraknak esetleg ártatlanul is.)

De ettől még a többi játékos nyugodtan kiállhat a saját igazáért,véleményéért mégha a játék szempontjából egzakt bizonyítéka nincs is. vagyis jelenteni nem tudja. viszont ha úgy érzi, hogy ez mégis csak igazságtalan, akkor ezt egy helyen jegyezheti meg, ez pedig a nyilvános fórum.

Hozzá teszem nem ismerem Katit, legalábbis tudtommal nem találkoztam vele a játékban, és nem is itélem el. de van 1-2 játékos akiről csak itt a fórumon köztudott lett sok "csínytevés" és mégis játszik, mert nem követett el akkora hibát. pl.: mindenki kedvence a "B csopi ura" Tibu...sőt ha jól emléxem őt egyáltalán nem védted meg,illetve támadtad is. ráadásul itt a fórumon...

Merengő 07-08-2010 04:08

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 257848)

sztem minden tapasztaltabb játékos tudja, hogy hogy is lehet kijátszani a jelenlegi szabályozást, nagyon könnyen lehet megbeszélt ütést tervezni msn-en,skypeon, teemspeaken stb pl..., mert az nem számít bizonyitéknak, mivel könnyedén hamisitható, arról nem beszélve,hogy egy 3.személy hogy juthat ezekhez hozzá... mindenesetre, sajnos tény, mint a való világban, hogy vannak csalások itt is. a kérdés már csak az hogy mi a reakció erre. egyfelöl az üzemeltetői szinten a legkorrektebb dolog az ártatlanság vélelme (ugye van jópár játék, ahol csak a gyanu miatt is kiraknak esetleg ártatlanul is.)

De ettől még a többi játékos nyugodtan kiállhat a saját igazáért,véleményéért mégha a játék szempontjából egzakt bizonyítéka nincs is. vagyis jelenteni nem tudja. viszont ha úgy érzi, hogy ez mégis csak igazságtalan, akkor ezt egy helyen jegyezheti meg, ez pedig a nyilvános fórum.

Hozzá teszem nem ismerem Katit, legalábbis tudtommal nem találkoztam vele a játékban, és nem is itélem el. de van 1-2 játékos akiről csak itt a fórumon köztudott lett sok "csínytevés" és mégis játszik, mert nem követett el akkora hibát. pl.: mindenki kedvence a "B csopi ura" Tibu...sőt ha jól emléxem őt egyáltalán nem védted meg,illetve támadtad is. ráadásul itt a fórumon...

Tibut meg Katit azért nem lehet egy lapon említeni...

vityu 07-08-2010 06:25

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 257850)
Tibut meg Katit azért nem lehet egy lapon említeni...

Nocsak, akkor már nem véded? Ennek azért olyan szaga volt, mnt egy börtönben azt mondani, hogy ez csak adót csalt, ne említsük már gyilkosok között... :)

Hex 07-08-2010 08:18

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 257848)

Tiburól bebizonyosodott hogy csalt, át is rakták. Az nem volt alaptalan.
Plusz saját, személyes tapasztalatom volt, hogyan is lehet egy szövinek két négyes szövi és egy mf ellen harcolnia

Dragi 07-08-2010 08:20

egy kérdésem maradt csak. Kijjaza Kati ???

Princ 07-08-2010 18:34

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 257851)
Nocsak, akkor már nem véded? Ennek azért olyan szaga volt, mnt egy börtönben azt mondani, hogy ez csak adót csalt, ne említsük már gyilkosok között... :)

Lehet gondolni az eltérő stílusukra is, mert egy dolog hogy vki válogat a szabályok közül hogy melyiket tartja be melyiket nem, de van még ezer más tulajdonság szerencsére. Hogy érthetőbb legyen: ha például Tibu hirtelen elkezdene hódítózni, a szövegét ugyanúgy a hátam közepére kívánnám. Míg ha Kati normálban mindig normált játszana, akár még azonos szövit is el tudnék képzelni.

Pool 07-08-2010 20:45

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 257857)
egy kérdésem maradt csak. Kijjaza Kati ???

Akinek kell a pepsid...
jah, nem az a Kata :D

D vagy Á?:P 07-08-2010 21:02

Nemtudom honnan indult ez a téma h. mindenki Katival foglalkozik,de jot röhögök a sok irigy noobon:D, Kati bizony kemény munkával üti fölfele magát;)

Redback 07-08-2010 21:41

Xp alatt hogy tudok képet csinálni Windows Media Player Classic-kal lejátszott filmről?

All times are GMT +1. The time now is 15:34.