![]() |
Quote:
|
Quote:
Találtam olyat is, csak azt már lusta voltam beleszerkeszteni :D (Anarchba áttettek és nem a töröltek között...) |
Quote:
vagy írjam azt hogy Gój testvérem vigyázz a Véredre ??? |
Quote:
Megáll az ész.. |
Ekkora cirkuszt egy országnév miatt...
Ki nem szarja le, mi a neve? Ez is csak a "Nagy Magyaroknak" szúr szemet, ahogy látom... Engem speciel egyáltalán nem zavar, csak egy a sok közül... Vajon hány lefelé ujjast kapok? :D (2) |
Quote:
|
Quote:
Így indulnak a népírtások is, vmi nem tetszik a másikon... Általában a vallása vagy származása Sztem senkinem nincs joga ítélkezni, főleg nem olyanoknak, akik még mindig "Nagy Magyarországban" élnek vagy olyan ruhákban járnak (itt nem feltétlen Rád gondolok, de gondolom neked is van :)) |
Quote:
|
Azért vhol elgondolkodtató, hogy felnőtt embereket ennyire felzaklat egy JÁTÉKban egy ország neve :)
Legalább van miért ütni...:) Még vmi és részemről ennyi: Elítélem, amit tesznek a zsidók az "országuk" környezetében, de ettől még nem fogok gyűlölködni, ahogy páran teszik. Van 2 zsidó származású ismerősöm, nem is tudnék a szemükbe nézni. Ők is szomorúak, hogy Izrael ezt műveli és akkor már minden zsidót egy kalap alá vesznek. Pedig sztem nem kellene, mert akkor nem leszünk jobbak a náciktól vagy bármelyik olyan néptől, akik tömegeket írtottak/írtanak ki mert "volt rajta sapka/nem volt sapkája"... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:44. |