Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Kalapácska 05-18-2010 15:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 252593)
Sehol. De valóban cél kell, hogy legyen két-három ütéssel bizonyítanod, hogy igen, végigjátszottad a játékot? Ennél még 5. szinten is többet kell ütnöd a topba jutáshoz.

Tényleg kell egy határ , 4500 heki vagy valami ilyesmi az majdnem a duplája a 2-es felső határnak ......
Aki fölötte akar tamagocsizni az meg csinálja kit érdekel :D
Én úgy gondolom , hogy azért 4500-ra felmenni sem egyszerű :DD
Klánban is kell ütni vagy 7-8 at hozzá ha maxon is léptél, egyéniben meg lényegesen többet ...

Wolfi 05-18-2010 15:06

Nem teljesen ide tartozik de azért valamilyen szinten mégis!
Meglátásom szerint az is a feljutást nehezíti, hogy túl sok ország illetve klán van baráti viszonyban egymással!
pl: mikor klánban támadtam egy másik klánt és abban a 8fős klánban volt egy régi ismerősöm, hát mit mondjak nem éppen kellemes levélkét írt a tettemet illetőn. Na nekem ezzel van ki a pö... mert persze régen lehettünk jóban de az 1/a nem az egyéni érdekekről szól hanem a klánérdekről. és ha fel kell húznom mondjuk egy elfet nem fog érdekelni, hogy a célpont klánban épp van régi tag!
és akkor még nem beszéltünk az egyénileg írt levekről, hogy lécci ne támadj mert 3 éve tudod...
én speciel itt 1/a-ban a megköthető klán mnt-k számát is korlátoznám:)

Kalapácska 05-18-2010 15:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 252596)
Ne keverjük azt, ha valaki termel, és azt, ha valaki újrázásokkal termelés nélkül jut javakhoz.

Szabályos mind a kettő ....Hiszen ha nem lenne az akkor nem tudná csinálni egyik sem ....
Végeredményben nincs diferencia számomra a kétt társaság közt :S
Az egyik eltolta a tekijeimet a másik lehetetlené teszi a játékot ....
Darab darab ...

Wolfi 05-18-2010 15:08

szóval az előző hozzászólásom lényege, hogy: csak kevés emberkével legyél jóba és akkor meglátod a pontlistádon nőni fog a támadható orik száma:)

Wolfi 05-18-2010 15:09

ergó könyebben gyorsabban feljuthatsz

Pool 05-18-2010 15:09

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 252548)
A másodiktól az ötödik ötletig nagy marhaság, teljesen idegen a játék jelenlegi rendszerétől.
Az első nem rossz.

Mint ahogy az is az volt, hogy 2 karavánod legyen, a hullának több embere férjen, mint másnak, lassan erősebb lesz, mint egy ork stb.

mégis ezeket tesztelgetjük éppen :)

Azért nem lenne olyan nagy marhaság, ha akkor lehetne könnyebben fordulni, ha egy harcolós játékban HARCCAL szerzel földet, nem? :)

Ati 05-18-2010 15:12

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 252599)
Szabályos mind a kettő ....Hiszen ha nem lenne az akkor nem tudná csinálni egyik sem ....

Valóban szabályos mindkettő, de úgy érzem, hogy a 4. és 3. szint egy-egy piacának felborításának kevés köze van az 1/A fordulás könnyítéséhez.

Ha egy totál más témával kapcsolatban van valakivel problémád, akkor kérlek, hogy azt vagy az illetővel rendezd, vagy az annak megfelelő témában. Köszönöm.

Pool 05-18-2010 15:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 252575)
Temahoz hozzaszolva: en orulok, hogy 1/A-ban vegre kemenyedik picit a jatek. Talan lesz keves ertelme a kek szamoknak. Nem hiszem, hogy barmifele konnyites kellene, vagy szukseges lenne. Rengeteg ellenpeldat lehet latni, hogy siman feljutottak a topba, sot, kozben meg is szerettek az 1/A-s jatekot...

Ugyanazt az A-t nézzük Remy?
Mert néha egy hétig sincs 400k értéktől felfelé egyéni ütés...
Bár ha eddig két hétig nem volt, akkor tényleg keményedik :)

Más:
Újabb ötletem van :)

Ha már a fedezésnél számít az SZK-n levő országok megléte is, számítson a top30% számításánál is. Nem tudom, ez a 516-os csoportlétszámot mennyire növelné meg, de nem mindegy sztem, hogy a csoportban 156.-nak kell lenned (406.000 érték) vagy vagy pl. 220.-nak (320.000 érték)
Jah és megint kiemelem, hogy engem ez a téma nem érintene, nem magam miatt találtam ki, mielőtt bárki is ezzel jönne...:)

Pool 05-18-2010 15:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 252584)
Ne felejtsuk el azt sem, hogy egy nagy kek szamosnak eleve nagy konnyites van 1/A-ban, hogy eleg neki a top 30% is.

Ne felejtsük el azt sem, hogy régen elég volt egy fika 2 fős klánban ellenned 1.000 kört és léphettél :)
Igaz, harcolni nem tudtál :D

Remedy 05-18-2010 15:26

Valaki magyarazza mar el, miert van tonkreteve az A-ban a piac, mert nem egeszen ertem. Plane miazhogy szandekosan... :)

All times are GMT +1. The time now is 09:08.