![]() |
Quote:
Gondolj bele, mi lett volna, ha az ismerősös elütött volna egy szabályosan közlekedő kerékpárost? Simán benne van a pakliban. Ha rajtam múlna, bárki, aki ittasan ül volán mögé, SOHA TÖBBET NEM VEZETHETNE. Kivétel, ha rettenetesen nagy indoka van ra, és nincs benne sok. |
A mi esetunkben kar lenne azon gondolkozni, hogy mi lett volna, ha.. Szerencsesen megusztuk, nem halt meg senki, es ami a legfontosabb ezek utan, hogy kepesek voltunk TANULNI az esetbol, hogy meg egyszer ilyen dolog ne fordulhasson elo.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
ps.: úgy látszik hiteles volt az infóm,hogy pozitiv volt a gyorsteszt a droggal:) |
Quote:
Aztán egy későbbi hírben a rendőrség cáfolta a hírt, azt mondták még nincs meg az eredmény, szakértői vizsgálatra várnak. Kíváncsi leszek. Bár sztem, ha bebizonyosodik azt fogja mondani, hogy utána otthon drogozott, mert sokkot kapott. De csak ki tudják mutatni, hogy mikor került a szervezetébe. Ui.: Aztán lehet én értettem félre és azt mondták, hogy nem THC-t találtak, de azt nem mondták, hogy mit találtak, mert most ezt olvasom. Szerkesztem is, nehogy elterjedjen a pletyka.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha ittál, ne vezessél, ha nincs jég a Balatonon ne akarj korcsolyázni! A mai világban, nem hiszem, hogy ne lehessen ezt megoldani!!! |
Quote:
Ne érts félre, teljesen elítélem az ittas vezetést. De ha az erdő közepén piknikezel a hegyekben, és egy pohár alkohol után valami baj lesz, és Te vagy az egyetlen, aki le tudja vinni a segítségre szorulót, vagy Te vagy az egyetlen, aki segítséget tud hozni, akkor azt mondod, hogy "bocs, ittam, hagylak meghalni"? Nem hiszem. Sajnos pont a mai világban egyre több az olyan helyzet (lásd egészségügy mai állapota), hogy Neked kell ezeket a helyzeteket kezelni. |
All times are GMT +1. The time now is 23:13. |