Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Március: 4. névvadászat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4094)

Szesy 03-25-2010 04:20

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 245896)
Ha ezek megfeleltek, biztos jó.

586394 skinhead
617780 Skinhead tanya
488627 Skinhead Ország

Amúgy ezekre az ori nevekre gondoltam korábban, hogy szerintem nem teljesen jók csak korábban rosszat idéztem be....
Szóval szerintem a skinheadok elég szélsőségessek és azt sugalják, hogy csak 1 fajta nép van

Szesy 03-25-2010 04:22

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 246269)
Jáááj de buta, jáááj de buta..

kifejtenéd?

Szesy 03-25-2010 04:25

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 246269)
Jáááj de buta, jáááj de buta..

Nekem ez kicsit olyan "Győzikésen" hangzik. Nem tudom ,hogy te is Roma vagy-e vagy csak probálsz az lenni, de számomra ez kicsit rosszul esik....

Xeper 03-25-2010 04:31

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 246279)
kifejtenéd?

Az, hogy találkoztál agresszív skinheadekkel, nem jelenti azt, hogy mindegyik agresszív... valamint a megnevezés korántsem az agressziót jelenti. Kicsit olvass utána hogy kik is ők mielőtt általánosítasz, gondolom Tsobi írása erre vonatkozott.

Pool 03-25-2010 06:26

Quote:

Originally Posted by Von (Post 246268)
Szép amit írtál, csak nem teljesen igaz (a vége pl).
A Waffen-SS az SS egyik alakulata volt, nem pedig az SS maga. Hogy mást ne mondjak például a haláltáborokra is SS alakulatok vigyáztak (jó persze, van aki szerint ilyen nem is volt...). Ezt nem mossa senki össze, kivéve ha te is holokauszt-tagadó vagy, SS-Totenkopfverbände, ez volt a nevük. De úgy általában az SS a náci párt fegyveres alakulata volt.
A hadszíntéri szolgálattal kapcsolatban teljesen igazad van, csakhogy az SS nem a Waffen-SS volt, sőt az volt a kisebbik része, ezért nem helyes a megállapításod összességében.

amit írtam, a könyv alapján ment, nem légből kapott dolog...
39 hadosztálynyi Waffen-SS-es szolgált a fronton...
Én ezzel csak azt akartam leírni, hogy nem minden SS egyenlő a halálbrigáddal...
ezzel be is fejeztem ezt

Hex 03-25-2010 06:30

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 246278)
Amúgy ezekre az ori nevekre gondoltam korábban, hogy szerintem nem teljesen jók csak korábban rosszat idéztem be....
Szóval szerintem a skinheadok elég szélsőségessek és azt sugalják, hogy csak 1 fajta nép van

igen, Magyarországon egy fajta nép van. Úgy hívják, hogy magyarok

Ati 03-25-2010 07:21

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 246278)

Ez azt jelenti, hogy "bőrfejű", a kopaszra nyírt embereket hívják így. Ettől ez az elnevezés még nem sugall semmit szerintem. Az előző példámnál maradva, a "pisztoly" szó sem sugall semmit önmagában.

Princ 03-25-2010 08:43

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 246296)
igen, Magyarországon egy fajta nép van. Úgy hívják, hogy magyarok

meg még svábok, tótok, cigányok stb. Az emberek nem vonalzó mentén települnek, sokkal 'emberibben' viselkednek mint a nemzetállamok megálmodói.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 246304)
Ez azt jelenti, hogy "bőrfejű", a kopaszra nyírt embereket hívják így. Ettől ez az elnevezés még nem sugall semmit szerintem. Az előző példámnál maradva, a "pisztoly" szó sem sugall semmit önmagában.

Jé, akkor az apám is egy skinhead. :o Meg Fábry vendégei is, a Rippel fivérek. :D

Ati 03-31-2010 09:30

Az új verzió miatt ritkásan válaszolok ide, de a téma él, és ma még jöhetnek a nevekkel kapcsolatos észrevételek, hogy aztán kicsit rendet lehessen tenni ezen a téren is. :)

Köszi.

Rynok 04-04-2010 09:02

TÖRLÉS:

wisszatértem (#619161)

Indoklás: Nem elfogadható országnév

Ezt nemrég vettem észre, mi volt ezzel a baj? (Nem az enyém volt az ország, nem is ismerem a tulajdonosát, pusztán kíváncsiságból kérdezem... :))

All times are GMT +1. The time now is 06:35.