![]() |
Quote:
ismerik minden "Kék és rózsaszín" bárban :D |
:d
Quote:
a bingo konyv mit jelent egyebkent? aki sokakkal kibabral (a sajat fegyverukkel) azoknak elismereskent irtok egy listat? mert sztem ez csak onbizalom novelo... :cool: |
Quote:
|
Dragons_Destiny (#319828) [2/B] [SZ]
Claívsolais (#379234) [4/L] [SZ] My name is Nobody (#449078) [1/A] Szőke Serceg Fehér Dragon (#462422) [3/I] Tessék Tibu :) Dragon voltam |
Veled nincs dolgom Dragon...
Látom Pool nem értette meg a bingo könyv lényegét, oda csak bünösöket, bünhödésre méltokat raknak bele, és én irom nem pedig pool :D kedvesek vagytok de köoszönöm én irom magamtol :D |
Quote:
|
Quote:
A Káosz Sárkányai Ezüst Árnyak Kamu Árnyak |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A bingó könyv Hogy minden ninja tudja ki a legfélelmetesebb harcos, felírja a falu magának. Ebben a könyvben foglalják össze azon bűnöző ninják (missing-nin) és komoly ellenfelek nevét, akik veszélyesek lehetnek a saját és más országok békéjére. Ezek az emberek olyannyira rémületkeltőek, hogy ’S’ rangba sorolják őket. (gondolom, vmi hülye manga dolog, amit szerecc) Nos, akkor mi lehetünk akár bűnösök is, de komoly ellenfelek is... De mindenképp veszélyesek... ne fáradj vele, látod, segítek, szép kis lista jött már össze, főleg, ha majd mindenki megírja az országait, lesz kivel harcolnod...:) .................................................. .......The End............................................... ....... |
All times are GMT +1. The time now is 23:38. |