![]() |
Quote:
Ha te vagy az elsődleges célpont mindig, és nem full életképtelen az orid, annál könnyebben nem is lehet haladni A-ban, minthogy folyton hozzák a földet :) Persze nyilván bele lehet ilyennel bukóba is szaladni, de nem olyan rossz a helyzet mint elsőre tűnik :) |
szerk: töröltem, mert megírtátok már, de valami miatt nem kapom meg néha a legfrissebbeket :S
|
hmm
amit Gergő mondott Remy és Vitya azt fogad meg a többi nem lényeg:D annyit hozzátennék kell 30 bank és a többi mehet a levesbe, mondjuk barrakba. Ha te törpiként bankolni akarsz?? az nem jo majd akkor termelsz ha már jo helyen vagy , addig felesleges, többe kerül amit levernek rolad mint amit termelsz a bankokkal , a nyersi meg hullámzó hol fenn hol lenn klánt én is javaslom hogy váltsál:D amugy én is javaslom a sok barackot:D ha már védeni nem tudod max visszakiséred, oszt mehet a sohivatalba végigolvastam, mert hamarosan odamegyek az 1-be, maradok ahogy láttom a saját elképzelésem szerint. amugy tudost választottam volna alapbol ha meg kevesett vagy gépnél lehet ujráznék és nyomnák egy elfet |
sziasztok
Na úgy néz ki hogy kezd megoldodni a problémám.Rájöttem hogy nem érdemes törpével szenvedni.Haladok vele 1 hét alatt x hektárt és levernek rólam az orkok 3x et.Rájöttem hogy rosszúl közelítettem meg a problémát Úgy néz ki pár nap és életbe lép a hullának a változtatása.Ezt megvárom aztán váltok(hála a 60% os férőhelybónusznak köszönöm ATI ;) ). Kilépek a jelenlegi klánomból.Rájuk hagyom a fegyver problémájukat.Csinálok egy egyszemélyes klánt.kereskedő személyiséggel 19% ház 71% barakk tele ijjal(de lóval meg elittel is lehet tölteni) 10% bank A katona morálom le fog menni kb 75-80% ra kocsmák nélkül de majd lengetek idönként.A lényeg hogy 3 sereggel már egyetlen ork se fog beférni.Naponta rengeteg pénz fog bejönni szépen fedezgetek és senki nem fog támadni mert nem akarják a fél országukat átépíteni a betegség miatt :p De ha mégis akkor elviheti azt a pár hektárt.ami pénzt fogok keresni azt 1 nap alatt visszafedezem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
egy ingyenföld hulla lesz torony nélkül, akihez az elfemmel is bemásznék :D most pár kör kihalást lenyelnék pár száz hekiért cserébe :D |
Aktivitásfüggő a dolog.. :)
A hulla ingyenföld toronnyal is.. |
All times are GMT +1. The time now is 09:19. |