Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bosszú - avagy hol a határ ? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4054)

richardka 02-08-2010 19:06

csak egy kérdés, akkor is minek nyilt ez a topik??

Ati 02-08-2010 19:10

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 240262)

???

Mostanában nem Te vagy az első, aki ezt a kérdést felteszi, és én értetlenül nézek minden alkalommal, amikor ezzel szembesülök. Hogyhogy minek nyílt? Mert valaki egy adott témában beszélgetni szeretne, vagy valamit el szeretne mondani, vagy kérdése van.

reichz 02-08-2010 19:14

Quote:

nem a saját orimról akartam beszélgetni hanem általánosságban de ez alakult ki belőle :)

Tsobi 02-08-2010 19:22

Quote:

A topic egy általános, nem hivatalos közvéleménykutatás arról, hogy a fórumozók szerint mi a még elfogadható szintű revans.

richardka 02-08-2010 19:48

nem irtam tovább ...

direkt nem irtam tovább :D

na ja nyilt egy topik , értem az eredeti feltevést, de aztán már nagyon átment egyéniskedésbe, hogy most fényezem magam vagy nem fényezem magamat, amihez semmi köze az eredeti elképzeléshez

hogy hol a határ?? viccesen ott a határ mig Ati ki nem dob a hodbol tulzott ütésért:D

viccen kivül pedig addig ütöm az egyént mig normálisan nem szol, hogy igen gyöztél küldöm az mnt-ét

báár mostanába már 1 fosztinál is fenyegetnek hogy kidobatnak az anarchba, ugyhogy nagyon finoman állok a dologhoz

Dragi 02-08-2010 19:57

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 240273)
nem irtam tovább ...

direkt nem irtam tovább :D

na ja nyilt egy topik , értem az eredeti feltevést, de aztán már nagyon átment egyéniskedésbe, hogy most fényezem magam vagy nem fényezem magamat, amihez semmi köze az eredeti elképzeléshez

hogy hol a határ?? viccesen ott a határ mig Ati ki nem dob a hodbol tulzott ütésért:D

viccen kivül pedig addig ütöm az egyént mig normálisan nem szol, hogy igen gyöztél küldöm az mnt-ét

báár mostanába már 1 fosztinál is fenyegetnek hogy kidobatnak az anarchba, ugyhogy nagyon finoman állok a dologhoz

így van :) a 19 sereges földelésnél meg kell állni :)))

richardka 02-08-2010 20:01

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 240277)
így van :) a 19 sereges földelésnél meg kell állni :)))

na ja csak oda el is kell jutni hogy be is férjen a 19 minimum sereg:D

monro 02-08-2010 21:32

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 240207)
Monró szerintem,ha nem ismered a szitut ne alkoss véleményt de mindegy:P

Amit írtam az egy általános hozzáállás a részemről a játékhoz. Semmi köze a konkrét esethez. Ennek ellenére a "többszintes" bosszú agyrém. Mindenkinek vannak "beilleszkedési" gondjai a játék elején. Ha ilyen bosszúállásban van része nem sokáig fog játszani. Ha zavar a pofázása le kell tiltani. Ha ujra kötekszik ujra le kell zúzni. De csak azért mert az 5.-en 1x kitekizett alázni a 3.-on az számomra kicsinyes. Persze ettől még kilehet tekizni el lehet foglalni a földjét a 3.-on is mert nem felejtesz. Ebben nem látok kivetni valót ;)

monro 02-08-2010 21:48

Sőt azt is eltudom fogadni, hogy vannak játékosok akik kinyitják a bicskát az ember zsebében ha meglátod őket és ösztönösen meg akarod "tisztítani" tőlük a csoportot... De ez a topic első ránézésre ugy tűnt, hogy nem ilyen játékosról szól. (itt jön elő hogy a konkrét esetet nem látom át)

Nekem egy ilyen tag volt eddig a "pályám" során (10 év)...
De egy barátom miatt ennek a senkiházinak is megbocsátottam. És sokáig ugy tűnt, hogy megváltozott ugyhogy ürültem is a döntésnek.

Killer 02-08-2010 22:01

Quote:

Originally Posted by monro (Post 240286)
Amit írtam az egy általános hozzáállás a részemről a játékhoz. Semmi köze a konkrét esethez. Ennek ellenére a "többszintes" bosszú agyrém. Mindenkinek vannak "beilleszkedési" gondjai a játék elején. Ha ilyen bosszúállásban van része nem sokáig fog játszani. Ha zavar a pofázása le kell tiltani. Ha ujra kötekszik ujra le kell zúzni. De csak azért mert az 5.-en 1x kitekizett alázni a 3.-on az számomra kicsinyes. Persze ettől még kilehet tekizni el lehet foglalni a földjét a 3.-on is mert nem felejtesz. Ebben nem látok kivetni valót ;)

azt hittem olvasni tudsz,de úgy látom tévedtem:rolleyes:
a tekizés nem nagyon izgatott fel ha valaki nem tekivédett fajt választ az benne van a pakliban azért legfeljebb az első 2 garnitúra sereget kapta volna nem 70-et.

All times are GMT +1. The time now is 14:20.