![]() |
csak egy kérdés, akkor is minek nyilt ez a topik??
|
Quote:
Mostanában nem Te vagy az első, aki ezt a kérdést felteszi, és én értetlenül nézek minden alkalommal, amikor ezzel szembesülök. Hogyhogy minek nyílt? Mert valaki egy adott témában beszélgetni szeretne, vagy valamit el szeretne mondani, vagy kérdése van. |
Quote:
|
Quote:
|
nem irtam tovább ...
direkt nem irtam tovább :D na ja nyilt egy topik , értem az eredeti feltevést, de aztán már nagyon átment egyéniskedésbe, hogy most fényezem magam vagy nem fényezem magamat, amihez semmi köze az eredeti elképzeléshez hogy hol a határ?? viccesen ott a határ mig Ati ki nem dob a hodbol tulzott ütésért:D viccen kivül pedig addig ütöm az egyént mig normálisan nem szol, hogy igen gyöztél küldöm az mnt-ét báár mostanába már 1 fosztinál is fenyegetnek hogy kidobatnak az anarchba, ugyhogy nagyon finoman állok a dologhoz |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sőt azt is eltudom fogadni, hogy vannak játékosok akik kinyitják a bicskát az ember zsebében ha meglátod őket és ösztönösen meg akarod "tisztítani" tőlük a csoportot... De ez a topic első ránézésre ugy tűnt, hogy nem ilyen játékosról szól. (itt jön elő hogy a konkrét esetet nem látom át)
Nekem egy ilyen tag volt eddig a "pályám" során (10 év)... De egy barátom miatt ennek a senkiházinak is megbocsátottam. És sokáig ugy tűnt, hogy megváltozott ugyhogy ürültem is a döntésnek. |
Quote:
a tekizés nem nagyon izgatott fel ha valaki nem tekivédett fajt választ az benne van a pakliban azért legfeljebb az első 2 garnitúra sereget kapta volna nem 70-et. |
All times are GMT +1. The time now is 14:20. |