![]() |
Quote:
|
Sztem annyit lehetne segiteni a törpén, hogy a specvarija teljesen levédje a raktárait, de semmi mást.
Ha a tekijeit is megakarja óvni a toliktol, akkor tartson tolikat is, vagy abbol a pénzből, ami a nem ellopott nyersből befolyna, pótolja a piacrol. (amilyen nyersárak vannak sokhelyen, simán tudná) |
Szerintem is el van túlozva a szerepe a tekinek, és ha valakinek van kedve hozzá, indítson egy új topicot neki, legalább lesz hol lehurrogni:D
Ugyanakkor valamit csak ki kellene találni, mert elég izé állapot, hogy ha felmérünk egy szövit, és csak két óriás/gnóm van benne, akkor már csicskának tituláljuk, és mehetünk neki ezerrel, ráadásul többnyire igazunk is van. |
Quote:
Asszem lezásorm a topicot, és nyitok egy újat, amiben ez lesz a téma, merta témát már nem írta át ez a dög a módosításkor... |
Quote:
"nono, mondjuk itt arra gondoltam hogy a 20-25% lenne a max, és ugyanannyi teki kellene neki mint most az 55%nak. elérni a fejlettség csúcsát az nehéz legyen, de ne a tekiken legyen a hangsúly talán, tehát ha teljesen lerabolnak akkor max 10-20kal legyél gyengébb... vagy ez szerintetek nem jobb?" Egész jónak tűnik. Nem csak a törpön, de minden fajon segítene és a tolikat sem küldi a süllyesztőbe. |
Quote:
amúgy, ja! ez volt a cél, legyen mit ellopni, tőlem tonnaszámra is mehet megint a teki, csak a lényeg hogyha elfogy, az se teljesen vágjon haza... 25% is elég sok... (mondjuk az akkor a gnóm tudós. ) ha meg nagy szám mániánk van, akkor az egészet polcoljuk fel alap faji bónuszokkal, hogy az összértéke a tekivel a régi tekis értéke legyen a bónusznak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nem nagyon ertek 1et a valtozasokkal... 1 rend nyersilopast 1 felelftol ki lehet birni. masodik rend utan zold. harmadik rend utan 4-5 sereg + tolifelfedes/toligyilkolas/foldrenges (ki hogy szereti) a szovi reszerol (ez a sorrend, ha nem nagyon akarsz balhet. en mar az elso rend lopkodas utan kuldenem a seregeket ;) ). tekilopast lehet potolni a tartalekbol. ha a torpe jo szoviben van, senki sem fogja merni bantani. a torpe szovis faj, mf-kent ne csodalkozzatok, ha mindenki lopkod.
en most torpe vagyok (a 3. szinten), de voltam toli is a B-ben, es nagyjabol tudom, mi a helyzet. egyik torpe szovijei sem neztek jo szemmel a nyersilopasokat... volt nehany kisebb zuhanasom... forditva is igaz volt a dolog. volt egy felelf, aki a zold utan is lopott nyersit a torp szovimtol... a kovetkezo korben varigyilok + toligyilok, majd kovetkezett a megalazkodas (a felelf reszerol), stb. stb. |
All times are GMT +1. The time now is 11:36. |