![]() |
Quote:
Magasabb hektaron ezert nem er a feles semmit. (Par extrem esettol eltekintve) :) |
Quote:
Nem játszottam sokat félelfel,mert nem voltak jó tapasztalataim,lehet ,h én voltam a béna ,de nem sikerült vagyonra szert tennem. Ha normálisan kritizálnak el tudom fogadni,de amit Te írtál az lenéző kritika volt azt meg nehezen fogadom ennyi. Nem akarok ezen veszekedni ez egy játék,remélem Te is így gondolod. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
szóval alsóbb szintre azért kell inkább feles, mert az bárkitől tud tekitlopni, nem úgy mint a gnóm.... felsőbb szintre azért jobb a gnóm, mert ott már van értéke is a nyersinek, szóval nem tekit kell lopni inkább, hanem nyersit... :) a megjegyzés törölve... fáradt vagyok, benéztem... :D |
Quote:
|
Quote:
OFF: ma volt anatómia szigorlat... :( holnap jön a következő vizsga... kész roncshalmaz leszek a végére... :( ON: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
akkor most hogy a vitátoknak vége, jöhetnek stratégiák, tippek, trükkök....hátha más is kedvet kap a tolizáshoz
|
Félelf toli szerintem
Sziasztok
hozzászolva ehhez a témakörhöz, én játszottam félelf tolival elég szépen.:p Nekem bejött a következő stratégia. Ilyen feláállásban volt az orim: ház:37 tanya:10 raki:10 templom:40 kocsma:63 barakk: 20 torony: 20 /nos ettől eltértem amikor már feltérképzetm a többi orit/ Csak 7-8 körre felettem lévőket loptam le, ennek hátránya hogy a csopi elején nem voltam soha ilyen beállitottságú orival, de ez nem is hiányzott. Valamint soha nem loptam a csak a térkapu lejárta előtt, igaz ez csak erős szövikre vonatkozik. Hullák ha voltak azokon keresztül meg öröm volt bemászkálni a többi taghoz. Ilyen felállással nem sok ori uszta meg hogy benézzek hozzá. Igaz épületfelmérés sokat elárult az orirol volt akit hagytam is mert nem érte meg a fáradtságot és a toli készültséget. Az ellopott tökével meg piacozni kellett de nagyon mert akkor jött a plussz pénz. Az 5 szinten maradtam 200 hekin amig nem szedtem meg magam ami sikerül is. Igaz több-kevesebb sikerrel. és utánna muszály volt fedezni a topba a lépéshez. Az biztos hogy az 5 szinten nagyon untam ezt a felállást mert sokszor lyukrafutottam :( Általában csak 4-5 szinten boldogultam evvel a fajjal és személyiséggel. Mostmár nem használom a félelfet, elég volt belölle:confused: Ennyit füztem volna ehhez a témakörhöz. Legyen szerencséd, nállam tuti nem lesz élményben részed :D UI: Vippet azért ne felejtsd el toliknál szerintem nagy aszükség van rá, megkönnyiti az életedet.:confused: |
All times are GMT +1. The time now is 01:17. |