Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Párbaj - Információ a párbajokról (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3977)

Tsobi 12-24-2009 13:53

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 233626)
Az újítások kevés kivételével még mindig majdnem pontosan tudom a súgót, de soha, míg játszottam nem tudtam, hogy néz ki egy kezdő ország. Csak annyi maradt meg, hogy van benne kb 5 piac :D

Nyah, már csak 195 hekiről kell kicsikarnod valami infót :)

Dynosaur 12-24-2009 22:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 233580)
Egy agyaggal többet adsz kezdésnek, és emiatt ki lesz írva az összes épület, az összes egység, az összes nyersanyag, a játszható fajok, a játszható személyiségek, az építési idők, a képzési idők, a felfedezési idő, és még ki tudja mi minden, ami hirtelen most nem jutott eszembe.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 233570)
És kiegészítem: Azt mondod, hogy ha a 2-3 soros párbajleíró táblázatot 100 sorra bővítjük, akkor többen jönnek majd?

Mi lenne, ha úgy oldanánk meg, hogy ott lenne a párbaj infó, résztvevők, és a megjegyzés részen meg egy gomb, hogy "bővebb infó", ha ráklikkelek akkor jönne elő az összes tudnivaló. Akkor nem kéne "spórolni a felirattal", és mindent tudnivalót ki lehetne írni függetlenül attól, hogy változtatva lett-e vagy sem. (ez az előjövetel lehetne akár pop up is és így nem kell újraméretezni a táblázatot, vagy stb.)

(Andrew ötlete is tetszik... ;) )

Elfi 12-25-2009 10:20

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 233679)
Mi lenne, ha úgy oldanánk meg, hogy ott lenne a párbaj infó, résztvevők, és a megjegyzés részen meg egy gomb, hogy "bővebb infó", ha ráklikkelek akkor jönne elő az összes tudnivaló. Akkor nem kéne "spórolni a felirattal", és mindent tudnivalót ki lehetne írni függetlenül attól, hogy változtatva lett-e vagy sem. (ez az előjövetel lehetne akár pop up is és így nem kell újraméretezni a táblázatot, vagy stb.)

(Andrew ötlete is tetszik... ;) )

Tetszik az ötlet!

Visszatérve a 100 soros tábla aggodalmára. .:D

Ha most minden egyes épület és nyersanyag induló mennyiségét megváltoztatom, az sem 100 sor, és akkor is elfér minden infó a táblázatban, szóval nem is értem mi a probléma. .:D

Elfi 12-25-2009 11:44

Hogy már megint mi nem tetszett az üzenetemben Poolnak egy örök rejtély marad számomra. .:D

Lehet inkább figyelmesen kellene elolvasni a hozzászólásokat, és akkor nem lesznek ferdítések. .:D

Dynosaur 12-25-2009 14:28

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 233693)
Tetszik az ötlet!

Visszatérve a 100 soros tábla aggodalmára. .:D

Ha most minden egyes épület és nyersanyag induló mennyiségét megváltoztatom, az sem 100 sor, és akkor is elfér minden infó a táblázatban, szóval nem is értem mi a probléma. .:D

hát talán kicsit zavaró, amikor meg van hirdetve 3 párbaj, és Te pont a 3.-nak keresed az információit, ehhez meg le kell tekerned az oldal aljára.. :p De inkább zavarjon, mint ne legyen egyértelmű. Illetve, ha beraknánk azt a bombot, akkor akár 4-5 párbaj leírása is belefér egy ablakba scroll nélkül. (ne kössetek bele, felbontás függő!!! :D )

OFF:

juujj... :D sose kaptam 3om felfelé ujjacskát egyszerre, főleg nem lefele nélkül... :D Kössz srácok ;)

ON:

Elfi 12-25-2009 14:58

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 233710)
OFF:

juujj... :D sose kaptam 3om felfelé ujjacskát egyszerre, főleg nem lefele nélkül... :D Kössz srácok ;)

ON:

Már lefele is van, hála Poolnak. .:D

Ati 12-25-2009 15:02

Nem kifejezetten örülök, hogy újfent szétoffoljátok a megbeszéléseket. Menjetek ki egy kicsit hógolyózni, és csak akkor gyertek vissza, ha arról a témáról tudtok beszélni, amiről szó van. Köszönöm.

Szesy 12-30-2009 09:00

Látom új párbajok szervezödtek. Úgyanakkor az infórmáció nem lett bővebb:rolleyes:
Valami új javaslat valakitől?
Esetleg a régiek közül érdemes lenne megfontolásra érdemesnek tartani valamelyiket (bár a technikai részletekben nem vagyok otthon) mert az nagy segitség lenne ha az informásió teljes lenne:D

Tsobi 12-30-2009 09:07

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 234181)
Látom új párbajok szervezödtek. Úgyanakkor az infórmáció nem lett bővebb:rolleyes:
Valami új javaslat valakitől?
Esetleg a régiek közül érdemes lenne megfontolásra érdemesnek tartani valamelyiket (bár a technikai részletekben nem vagyok otthon) mert az nagy segitség lenne ha az informásió teljes lenne:D

Szerintem tökéletesen átláthatók a mostani párbajok is.
Mondd el, mit nem értesz?

Szesy 12-30-2009 09:52

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 234182)
Szerintem tökéletesen átláthatók a mostani párbajok is.
Mondd el, mit nem értesz?

5 fő
80 vip kör

Jelentkezők:

Felfedezés: nincs
Építés ideje: 3/2
Képzés ideje: 3/2
Tekercsírás ideje: 3
ANONYM PÁRBAJ!

Ebből nekem semi nem jön le!
mennyi épület, nyersanyag, egységek, miből mennyi.....:confused:

Bár ezeket már korábban leirtuk illetve ez a vita inditó által szépen meglett fogalmazva az elején:)

All times are GMT +1. The time now is 02:34.