![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
(Andrew ötlete is tetszik... ;) ) |
Quote:
Visszatérve a 100 soros tábla aggodalmára. .:D Ha most minden egyes épület és nyersanyag induló mennyiségét megváltoztatom, az sem 100 sor, és akkor is elfér minden infó a táblázatban, szóval nem is értem mi a probléma. .:D |
Hogy már megint mi nem tetszett az üzenetemben Poolnak egy örök rejtély marad számomra. .:D
Lehet inkább figyelmesen kellene elolvasni a hozzászólásokat, és akkor nem lesznek ferdítések. .:D |
Quote:
OFF: juujj... :D sose kaptam 3om felfelé ujjacskát egyszerre, főleg nem lefele nélkül... :D Kössz srácok ;) ON: |
Quote:
|
Nem kifejezetten örülök, hogy újfent szétoffoljátok a megbeszéléseket. Menjetek ki egy kicsit hógolyózni, és csak akkor gyertek vissza, ha arról a témáról tudtok beszélni, amiről szó van. Köszönöm.
|
Látom új párbajok szervezödtek. Úgyanakkor az infórmáció nem lett bővebb:rolleyes:
Valami új javaslat valakitől? Esetleg a régiek közül érdemes lenne megfontolásra érdemesnek tartani valamelyiket (bár a technikai részletekben nem vagyok otthon) mert az nagy segitség lenne ha az informásió teljes lenne:D |
Quote:
Mondd el, mit nem értesz? |
Quote:
80 vip kör Jelentkezők: Felfedezés: nincs Építés ideje: 3/2 Képzés ideje: 3/2 Tekercsírás ideje: 3 ANONYM PÁRBAJ! Ebből nekem semi nem jön le! mennyi épület, nyersanyag, egységek, miből mennyi.....:confused: Bár ezeket már korábban leirtuk illetve ez a vita inditó által szépen meglett fogalmazva az elején:) |
All times are GMT +1. The time now is 02:34. |