![]() |
Quote:
|
Quote:
Ugyanígy átváltják íjra lóra. Legalábbis hozzám még senki nem vágott rúnát amikor megtámadtam.. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Kérek mindenkit, hogy a topik témárája, az ujrázással való vagyonreplikálásra koncentráljunk!
Ne offoljuk szét adótervekkel egyéb ötletekkel, annak nyisson aki akar másik topikot |
Ha valaki a Hódító indulása óta tekercset írt 200 hekin, akkor kb 68 milla tekit tudott összeírni (Zoli által vázolt tekiíró gnóm szöviben). Ha valaki erre rászánta az idejét, maradjon meg neki újraindulás után is. Viszont ha újrázásra kerül sor, az azt jelenti, hogy képtelen a jelenlegi helyzetén változtatni, azaz elfogyott a vagyona. Az újrázás rendeltetésszerű használata esetén legalábbis. Ebből kiindulva feltételezhető, hogy nem lesz senkinél jelentősen több tekercs ennél a 68 millás mennyiségnél. Miért ne lenne egyszerűen egy maximum érték a tekercsre, mint a pénzre is (eltekintve a technikai részétől, pusztán arra a tényre koncentrálva, hogy azért sem lett megemelve az országban tárolható pénz mennyisége, hogy ne legyen túl nagy a szegregáció), ami nem 4,3 milliárd, hanem egy ennek a néhány 10 milliós nagyságrendnek megfelelő érték -pl 20 millió fajtánként? Így elcsorogna minden olyan tekercs, ami az újraindulás nem céljának megfelelő felhasználásával extrém mennyiségben jönne létre.
|
nem támogatom az újrázás semmilyen korlátozását
|
én sem támogatom az újrázás korlátozását, hosszútávú stratégiai gondolatok előzhetik meg.
én pl. eddig azért tartogattam az újráimat (és már van 10 fölött:D), hogy az A-s elfemet leváltó többszemes orimmal megfelelő mennyiségű Arankával tudjak nekivágni egy kicsit komolyabb játéknak... |
A vagyonhalmozással nincs gond, viszont mikor az irreális méreteket ölt és mások játékát, sok havi munkáját teszi tönkre, az igenis gond.
|
Quote:
Fellép a negyedik szintre. Egyszer elfelejti felrakni a könyvtárkulcsot, és a 3 év alatt megírt tekercseit mind egy szálig ellopják. Mit tehet? Újrázik, és visszakapja. 3 évi munkája megmentve. Újrázás korlátozásával? Újrázik, és egy töredékét visszakapja. 3 évi munkája tönkretéve. |
All times are GMT +1. The time now is 08:25. |