![]() |
Szegényt más is bántja?:rolleyes:
|
Egyszer leloptam egy orit es aztan derult ki hogy mar megigertem neki hogy tobbe nem teszem es o ezt szamon is kerte tolem hat ezt uzentem neki igaz egy filmidezet de eleg poenos ra sikeredett o is megbocsajtott :D Hat ime
Hideg fagyos ejszakan egy asszony rozset szedett az erdoben es a hoban talalt egy majdnem megfagyott kigyot ,megsajnalta es haza vitte a testevel melegitette mikor hazaert a kalyha tuze mellet a jo melegben magahoz tert a kigyo es megmarta az asszonyt.Erre az asszony megkerdezte a kigyot ugyan te kigyo megmentettelek a fagyhalaltol a testemmel melegitettelek erre meg te megis megmarsz? A kigyo csak ennyit valaszolt.Bolond asszony hisz tudhatnad hogy nem tagadhatom meg onmagam :) Ez lehet egy Felelf hitvallasa is akar :D kivancsi vagyok ki ismeri fel melyik filmbol szarmazik az idezet?? meg ha nem is szoszerint van |
en egy skorpios valtozatot ismerek, errol meg nem is hallottam
|
Quote:
|
Ok Szuletett gyilkosok :D csalodtam kicsit :confused:
|
nekem is van egy jó sztorim kifosztottam egy srácot aztán nagyon belelendültem és mészároltam meg pusztítottam aztán ő vissza varizott de nem ért semmit és küldött mnt-t én gondoltam miért ne:confused: és elfogadtam eltelt pár hét aztán megtudta a dipiből hogy tolit kersetem szövimbe erre írt nekem hogy ő jönne nagyon ajánlat gondoljam át erre megnéztem a gömböt és vo9lt 600 toli az 5 csoport topjába:D hát megírtam neki hogy érdekes
|
Quote:
|
Ekkora csicska vagy hogy a 4napos orimat pusztítod? kis buta..nyugi haver kapsz még a szádra. egy jó darabig ne gyere feljebb..a 4ik 3ik szintre mert ott halott leszel
hú de kemény valaki.:)Kellet a katmorál:))) De ha ennyire nem bírja viselni a dolgokat akkor minek jáccik? |
:D
ez aranyos, mondjuk ertheto is :) |
Bájos aranyköpések :)
Sziasztok!
Ismerősöm szövitársa mondta ezeket a klassz beszólásokat, és nem tudtam megállni, hogy ne osszam meg veletek. Annyit tudni kell róla, hogy 17 éves a srác és 3 éve játszik a hódítóban és nagyon profin nyomja (legalábbis ezt mondja magáró:) - nah senki nem akar vipre befizetni?adok érte akármit fát követ anyagot válasz: (kösz nem) -Légszí ******-ról egy éplistát tegyél ide ****!Tekiket nem tudsz tőle lopni mert nincs neki!Én megpróbáltam! válasz: (Igen mert gnóm, nézd meg az gömbjét) -bazzki ilyet még nem basztam elköltöttem az össze pénzem kőre meg fára és írta mert csoportváltás van Utánna meg eltünt az össze kövem De hogyan lehet ez? válasz: (Talán azért mert túl vetted a raktáradat és körváltás volt) -ebből melyik a ****** éplistája? válasz: (Nézd meg felül oda van írva a neve és a száma) és a kedves válaszaira az ismerősömnek, válasza a végén: tudom hogy nem hiszel nekem hogy 3 éve játszok és baszottul unom a lekezelő stílusod Lehet hogy te csak 1 éve játszol látástól vakulásig képzeld nekem nemcsak ez a játék megy egész nap!Én is ember vagyok én is tévedhetek!Fogafdjuk bámit kérdezel erről a játékról kapásból nyögöm! :( Ismerősöm ekkor mondta neki! "anyád " |
All times are GMT +1. The time now is 16:39. |