Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

Synkel 08-09-2006 21:46

Szegényt más is bántja?:rolleyes:

Puppi 08-13-2006 15:47

Egyszer leloptam egy orit es aztan derult ki hogy mar megigertem neki hogy tobbe nem teszem es o ezt szamon is kerte tolem hat ezt uzentem neki igaz egy filmidezet de eleg poenos ra sikeredett o is megbocsajtott :D Hat ime

Hideg fagyos ejszakan egy asszony rozset szedett az erdoben es a hoban talalt egy majdnem megfagyott kigyot ,megsajnalta es haza vitte a testevel melegitette mikor hazaert a kalyha tuze mellet a jo melegben magahoz tert a kigyo es megmarta az asszonyt.Erre az asszony megkerdezte a kigyot ugyan te kigyo megmentettelek a fagyhalaltol a testemmel melegitettelek erre meg te megis megmarsz? A kigyo csak ennyit valaszolt.Bolond asszony hisz tudhatnad hogy nem tagadhatom meg onmagam :)

Ez lehet egy Felelf hitvallasa is akar :D kivancsi vagyok ki ismeri fel melyik filmbol szarmazik az idezet?? meg ha nem is szoszerint van

exair 08-13-2006 16:46

en egy skorpios valtozatot ismerek, errol meg nem is hallottam

Cassandra 08-13-2006 16:53

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28570)
en egy skorpios valtozatot ismerek, errol meg nem is hallottam

A skorpiós, az mese, erről én se hallottam még.:)

Puppi 08-13-2006 21:28

Ok Szuletett gyilkosok :D csalodtam kicsit :confused:

Burning 08-21-2006 10:25

nekem is van egy jó sztorim kifosztottam egy srácot aztán nagyon belelendültem és mészároltam meg pusztítottam aztán ő vissza varizott de nem ért semmit és küldött mnt-t én gondoltam miért ne:confused: és elfogadtam eltelt pár hét aztán megtudta a dipiből hogy tolit kersetem szövimbe erre írt nekem hogy ő jönne nagyon ajánlat gondoljam át erre megnéztem a gömböt és vo9lt 600 toli az 5 csoport topjába:D hát megírtam neki hogy érdekes

Remedy 08-23-2006 10:10

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 28623)
Ok Szuletett gyilkosok :D csalodtam kicsit :confused:

ez nyilvan nem filmbol van, ez a "kigyot melengetett a keblen" szolas tortenete...

Milán™ 08-23-2006 14:49

Ekkora csicska vagy hogy a 4napos orimat pusztítod? kis buta..nyugi haver kapsz még a szádra. egy jó darabig ne gyere feljebb..a 4ik 3ik szintre mert ott halott leszel

hú de kemény valaki.:)Kellet a katmorál:)))
De ha ennyire nem bírja viselni a dolgokat akkor minek jáccik?

exair 08-23-2006 15:31

:D
ez aranyos, mondjuk ertheto is :)

Lara Baba 08-29-2006 17:02

Bájos aranyköpések :)

Sziasztok!

Ismerősöm szövitársa mondta ezeket a klassz beszólásokat, és nem tudtam megállni, hogy ne osszam meg veletek. Annyit tudni kell róla, hogy 17 éves a srác és 3 éve játszik a hódítóban és nagyon profin nyomja (legalábbis ezt mondja magáró:)

- nah senki nem akar vipre befizetni?adok érte akármit fát követ anyagot

válasz:
(kösz nem)

-Légszí ******-ról egy éplistát tegyél ide ****!Tekiket nem tudsz tőle lopni mert nincs neki!Én megpróbáltam!

válasz:
(Igen mert gnóm, nézd meg az gömbjét)

-bazzki ilyet még nem basztam
elköltöttem az össze pénzem kőre meg fára és írta mert csoportváltás van
Utánna meg eltünt az össze kövem
De hogyan lehet ez?

válasz:
(Talán azért mert túl vetted a raktáradat és körváltás volt)

-ebből melyik a ****** éplistája?

válasz:
(Nézd meg felül oda van írva a neve és a száma)

és a kedves válaszaira az ismerősömnek, válasza a végén:

tudom hogy nem hiszel nekem hogy 3 éve játszok és baszottul unom a lekezelő stílusod
Lehet hogy te csak 1 éve játszol látástól vakulásig képzeld nekem nemcsak ez a játék megy egész nap!Én is ember vagyok én is tévedhetek!Fogafdjuk bámit kérdezel erről a játékról kapásból nyögöm! :(

Ismerősöm ekkor mondta neki! "anyád "

All times are GMT +1. The time now is 16:39.