![]() |
Quote:
Viszont én egyiknek sem örülnék, mert mocsárlakó vagyok:DD |
Quote:
ezt nem tudom hogyan képzeled!! lefordul vki B-ből 5-be, és A-ból is...?!? 1 szinten egy ország:) A-s nagy orikat ne akarjátok már forgatni, aki akar ugyis megteszi....de kényszeríteni semmiképp nem kellene |
Quote:
Aki majd üt havonta 1-et az már aktív, a többi meg húzzon A-ból? Épp azért lett a B-ből fordulás kitalálva, hogy A-ban több ÉV munkája ne menjen levesbe ilyen "ötletek" miatt... Számomra ez nem támogatható... |
Quote:
Azért gondolkozz már, mielőtt leírsz valamit, vannak, akiknek több 10k topköre van... Szegények, egy nap és lebontja őket a saját népük... |
Quote:
itt háborog mindenki hogy sokáig vannak a topban az országok, hát ne legyenek! a másik a top10 (de lehet akár 15 is, bár odáig már fedezéssel is el lehet jutni) és top30 között eltöltött körökre írtam, tehát ha Te akarsz lenni a legnagyobb mamut A-ban akkor akár 30 évig ott ülhetsz, de ha csak a top30-alján hesszelsz akkor gyújtogatás lesz előbb utóbb.... |
Quote:
Nem csak azért lehet ülni top alján mert ott kényelmes, van amikor a szükség viszi rá a jónépet... |
Quote:
az ötletre reagáltam, meg próbáltam hozzátenni, hátha a nagy reformerek agya ettől elindul...:D nekem megfelel így is, viszont akkor nem fordulok le amíg csak bírom magam tartani ott, mert az első országommal még 3.5k körül volt a top ha jól emlléxem, aztán mire a másodikat felvittem 5.7 lett...most 7.3-7.4körül van, úgyhogy egyre kevesebb kedvem van 2.4-ről odáig felmenni (az időről nem is beszélve...) a beton elf dologról annyit, hogy aki nem hegyezi ki eléggé és nem figyel eleget azt ígyis leszedik, az összes klántagom így járt, szóval az üthetetlenség egy legenda.... azt meg senki se gondolja, hogy majd egyedül gömböz, felmér és beüt, mert az a faj meg nem született meg....ha meg van ideje úgyis épüljön rám, nem igaz? |
Én msot nem játszok A-ban, de mivel évek óta állandó téma az elfek száma a csoportban, valamit lehetne elleni tenni. Kérdés, hogy mit persze. Most lehet lehurrogtok, és ez nem is egy forradalmi ötlet, csak egy kérdés. Hogy miért van lehetőség arra, hogy ha Aban tárolva van egy ori, akkor Bből is lehessen fordulni? Ha csak Aból lehetne fordulni, akkor miért veszne el vele több év munkája??? Ott lenne a szám a neve mellett, jelezve, hogy megcsinálta a 4 alap meg az A-s császári szintet. Ebben benne van a munkája is. Persze azt is tudom, hogy ezt nem lehet már így megcsinálni, hosszú ideje müködik ez a rendszer, a kérdésem inkább ismeretszerző lett, hogy miért lett így kitalálva. Ha nem így lett volna, akkor most az A-ban is küzdelem menne, és az emberek (a nagy klánok formájában) versengenének a fordulásért, és épp annyi elf lenne ott, mint lejjebb.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:51. |