![]() |
Quote:
|
Én régebben nyertem felessel is hv-t :)
|
Quote:
szal azért volt ott jó pár nagy öreg :) a srác koliból játszott emlékszem rá óriás volt. |
Hát, aki most hullával nyer hv-t az tud vmit...
A törpét meg nem azért kellene kizárni, mert mindenben jobb, de így 99,99% azzal van, ugyanaz a séma szinte mindehol... de ha nincs törpe, akkor lehet kicsit agyalni, mivel legyek 2 napig, hogy jó legyen... A cél, hogy újra kedvelt legyen a hétvégi játék... mert mindegy, hogy ki mit mond, ha én törpével végigülöm péntek kezdéstől szombat délig a játékot, akkor egy nem törpe sem rúgna labdába... de ezzel nem csak én lennék így, még kapásból tudnék sorolni 10-12 játékost, aki legázolna bármilyen más fajjal játszót.... |
De ha nincs törpe, akkor jönnének az orkok, gnómok, óriások, felesek, emberek
elf talán nem jó, keveset termel... sztem ha lenne több faj, reális győzelmi esélyekkel, csak színesedne a játék... így aki nem törpével van, az pár óra és 100 heki alatt találja magát... de akinek más ötlete van a HV fellendítésére, hajrá... |
Jó így, ahogy van.
Én erre szavaztam, mert nem hiszem, hogy egy-két apróbb változás miatt olyan hatalmas tömegek jelentkeznének a hétvégikre. Párbajon sincs már az a nyüzsgés, mint régen, és itt nem a játékkal van a gond. Szerintem nincs kedve a játékosoknak a hv-hoz(párbajhoz). |
Quote:
|
Quote:
Mert a hullát olyan szinten lehet terror alatt tartani, hogy még képezni/építeni sem tud semmit, nemhogy nyerni... |
Quote:
|
Quote:
Még a 80-as években jókat játszottunk!:):D |
All times are GMT +1. The time now is 20:55. |