Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Mentsük meg a hétvégi játékot! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3920)

Von 11-24-2009 17:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 230129)
Szerintem az egész csak taktika kérdése láttma már óriást nyerni hv-t szerintem orkkal is simán lehet hv-t nyerni sőt ha jól emlékszem Pool nyert is már orkkal mondjuk erre most hipót nem innék de azzal is lehet nyerni :) Fél-elffel egy tuti 4.-ik hely mindig ott van :)

Ahogy Taszi is írta, én is láttam már hullát nyerni hv-n. De ahhoz speciális forgatókönyv kell, normál esetben a törpe ellen bárki más teljesen esélytelen, az ilyen ork meg óriás csak akkor nyerhet, ha senki nem tud játszani törpével a hétvégin.

J.Ati 11-24-2009 17:29

Én régebben nyertem felessel is hv-t :)

Dragi 11-24-2009 17:35

Quote:

Originally Posted by Von (Post 230134)
Ahogy Taszi is írta, én is láttam már hullát nyerni hv-n. De ahhoz speciális forgatókönyv kell, normál esetben a törpe ellen bárki más teljesen esélytelen, az ilyen ork meg óriás csak akkor nyerhet, ha senki nem tud játszani törpével a hétvégin.

Nem, ez nem így van :) Amelyik hv-n én óriást láttam győzni ott ott volt Attila a legjobb fej, Harcosok, Boszi, Bandi 952, Homerland ha jól emlékszem
szal azért volt ott jó pár nagy öreg :) a srác koliból játszott emlékszem rá óriás volt.

Pool 11-24-2009 17:35

Hát, aki most hullával nyer hv-t az tud vmit...

A törpét meg nem azért kellene kizárni, mert mindenben jobb, de így 99,99% azzal van, ugyanaz a séma szinte mindehol...
de ha nincs törpe, akkor lehet kicsit agyalni, mivel legyek 2 napig, hogy jó legyen...

A cél, hogy újra kedvelt legyen a hétvégi játék...

mert mindegy, hogy ki mit mond, ha én törpével végigülöm péntek kezdéstől szombat délig a játékot, akkor egy nem törpe sem rúgna labdába...
de ezzel nem csak én lennék így, még kapásból tudnék sorolni 10-12 játékost, aki legázolna bármilyen más fajjal játszót....

Pool 11-24-2009 17:37

De ha nincs törpe, akkor jönnének az orkok, gnómok, óriások, felesek, emberek
elf talán nem jó, keveset termel...

sztem ha lenne több faj, reális győzelmi esélyekkel, csak színesedne a játék...
így aki nem törpével van, az pár óra és 100 heki alatt találja magát...

de akinek más ötlete van a HV fellendítésére, hajrá...

J.Ati 11-24-2009 17:39

Jó így, ahogy van.

Én erre szavaztam, mert nem hiszem, hogy egy-két apróbb változás miatt olyan hatalmas tömegek jelentkeznének a hétvégikre.
Párbajon sincs már az a nyüzsgés, mint régen, és itt nem a játékkal van a gond.
Szerintem nincs kedve a játékosoknak a hv-hoz(párbajhoz).

Von 11-24-2009 17:39

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 230138)
Hát, aki most hullával nyer hv-t az tud vmit...

Egyszerű egyébként, hogy hogyan lehet hullával nyerni. Viszont azon az egy verzión kívül egyetértek veled, a törpét nem lehet legyőzni. 1000 oka van neki, hogy miért nem, kezdve onnan, hogy az első 20 körben szétver mindenki mást laposra, és onnan már csak mérsékelten okosan kell játszani.

Pool 11-24-2009 17:41

Quote:

Originally Posted by Von (Post 230141)
Egyszerű egyébként, hogy hogyan lehet hullával nyerni.

Leírnád????
Mert a hullát olyan szinten lehet terror alatt tartani, hogy még képezni/építeni sem tud semmit, nemhogy nyerni...

Pool 11-24-2009 17:42

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 230140)
Jó így, ahogy van.

A szavazás publikus, mi is látjuk....

J.Ati 11-24-2009 17:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 230137)
Nem, ez nem így van :) Amelyik hv-n én óriást láttam győzni ott ott volt Attila a legjobb fej, Harcosok, Boszi, Bandi 952, Homerland ha jól emlékszem
szal azért volt ott jó pár nagy öreg :) a srác koliból játszott emlékszem rá óriás volt.

A régi szép idők.
Még a 80-as években jókat játszottunk!:):D

All times are GMT +1. The time now is 20:55.