Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Mentsük meg az 1A-t a bunkerelfektől! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3899)

Hex 11-09-2009 12:46

ne haragudjatok, de a szavazás is kész vicc. Azt kihagytátok belőle, hogy hülye felvetésekre és kérdésekre minek szavazzak.

nem hiszem, hogy mindenkire az orkot rá kellene erőltetnetek. Ha nem tudnátok a hódon kívül is van élet, sőt mhely is. Ha nekem így jó, így jó.

meg aztán ha saját elmondásotok szerint van 50-100k egységeket elfokozgatni, akkor még kell hogy legyen kedvezményes felfedezésetek és átugorjátok az elfeket. ennyi

A-ban mit lop az elf? hmm, klánrakit nem tudja, ergó semmit sem.

Kubbi 11-09-2009 12:49

Quote:

Originally Posted by monro (Post 228534)
Ja. Kimész rá lepattansz és 2 elf klántárs aki sosincs itt a gépnél ezért választották ezt a fajt bever 2 sereggel vagy 1-el attól függ mennyire ügyesen rengetnek szarrá elötte :D

ha már ideveszünk 2klántársat, a tieid hol vannak amíg kimoccannak az elfek?

monro 11-09-2009 12:50

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 228536)
ne haragudjatok, de a szavazás is kész vicc. Azt kihagytátok belőle, hogy hülye felvetésekre és kérdésekre minek szavazzak.

nem hiszem, hogy mindenkire az orkot rá kellene erőltetnetek. Ha nem tudnátok a hódon kívül is van élet, sőt mhely is. Ha nekem így jó, így jó.

Jó munkahely ahol 52%-os a jelenléti statisztikát tudsz produkálni a fórumon :D
Gondolom ezért választottad az elfet, mert nem érsz rá gép elött lenni ;)

monro 11-09-2009 12:54

Na asszem befejeztem köszönöm, hogy meghallgattatok de elegem van. Itt is olyan az arány van sajnos az ellenállásban mint az 1A-ban az ELFEK és NEMELFEK aránya. Szomorú számomra de ez van :(

Dragi 11-09-2009 12:54

Quote:

Originally Posted by monro (Post 228539)

Na ha a fórumaktívitásból ilyen profin megmondod ki mikor mennyire ér rá akkor te vagy az ász :) akkor neked nem is kéne semmin változtatnod mert kijössz külsőre és ránézésből megállapítod mikor ki hol van :) Azért ennyire ne essünk túlzásokba. Én megértem Hex miért lett elf megértem miért lettek nagyon sokan elfek én is küzdök azzal hogy áthídaljam az elftengereket amik előttem vannak mégse írok rá minden elfre hogy izé te csak azé elttél elf mert nincs időd vagy csak hogy kitoljál velem ...

de valamit tuti kéne kezdeni velük, csak úgy hogy ne az elf herélés folytatodjon

Tsobi 11-09-2009 13:00

Quote:

Originally Posted by monro (Post 228540)
Na asszem befejeztem köszönöm, hogy meghallgattatok de elegem van. Itt is olyan az arány van sajnos az ellenállásban mint az 1A-ban az ELFEK és NEMELFEK aránya. Szomorú számomra de ez van :(

Monro,én nem vagyok elf A-ban és így mondom,hogy nem támogatom. Még nem hallottam részetekről olyan mindent elsöprő érvet,ami megváltoztatta a volna a véleményem... és bár én is jelentős problémának érzem az elfek (el)szaporodását(:D),hogy emiatt változtassunk egy már amúgy is kiherélt fajon.. ez abszurd gondolat.

Arwyl szelleme 11-09-2009 13:07

Quote:

2 okosságra is elkezdtem választ írni, de rájöttem, hogy tök felesleges, hisz aki A-ban elf úgyis elveti ezt hiába magyarázzuk nekik, hogy (mondhatni) ork és elf az egész csopi már, elvétve 1-1 törpével és még kevesebb gnómmal. Bízzunk benne, hogy Ati a statisztika láttán belátja, hogy valóban tenni kell valamit.

Én nem feltétlen az elf védelmét csökkenteném, hanem inkább a klántámadást erősíteném. Akár a legkézenfekvőbb megoldással is: menjenek a tábornokok is klántámadáskor is és számítson bele a bónuszuk. Egyéniben tábornok bónusz miatt még beüthetőek az elfek (persze szinte így is csak orkkal). Innentől én is off, felesleges itt ezt tovább rágni.

Serg 11-09-2009 13:08

Quote:

Monro én nem így ismerlek:D
Amúgy meg most mentem fel gnómmal pár nap alatt 420k pontra ne mondjátok már hogy nem lehet megoldani...

Hex 11-09-2009 13:13

Quote:

Originally Posted by monro (Post 228539)

Ebédidőmben ki tiltja meg, hogy megnézzem a fórumot? amúgy meg elfel ütöttem már A-ben elfet és orkot is, hogy otthon volt (igaz az ork egy hét büntiben volt), szóval ha nem tudtál egy elfet beütni, nálad volt a hiba, mivel elfként elfet ütöttem.

plusz, kb. 3-4X hiénázhattam volna orkot és gnómot hogy kinn volt klánba ütni, de nem tettem, inkább jól eldumálgattunk és sok sikert kívántam nekik az ütéshez.

sőt utána, mnt-ét is ajánlottak és megköszönték, hogy nem hiénáztam le őket. éplistet is csak azért nézek, hogy lássam elég jó-e az elfem, vagy még gyúrni kell rajta. sosem lopok senkit

Princ 11-09-2009 13:57

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 228525)
Néha azt hiszem, hogy szándékosan értitek félre a hsz-eket. :D:D

Ennek a topicnak sztm egy időre már annyi a sok csapongás miatt, úh elmondom: ha valaki gondol egy dologra, akkor igyekezze AZT megfogalmazni és nem mást. Arra tudok reagálni. Arra amit gondol, kevesebb sikerrel, de nem is célom..

All times are GMT +1. The time now is 03:49.