![]() |
ne haragudjatok, de a szavazás is kész vicc. Azt kihagytátok belőle, hogy hülye felvetésekre és kérdésekre minek szavazzak.
nem hiszem, hogy mindenkire az orkot rá kellene erőltetnetek. Ha nem tudnátok a hódon kívül is van élet, sőt mhely is. Ha nekem így jó, így jó. meg aztán ha saját elmondásotok szerint van 50-100k egységeket elfokozgatni, akkor még kell hogy legyen kedvezményes felfedezésetek és átugorjátok az elfeket. ennyi A-ban mit lop az elf? hmm, klánrakit nem tudja, ergó semmit sem. |
Quote:
|
Quote:
Gondolom ezért választottad az elfet, mert nem érsz rá gép elött lenni ;) |
Na asszem befejeztem köszönöm, hogy meghallgattatok de elegem van. Itt is olyan az arány van sajnos az ellenállásban mint az 1A-ban az ELFEK és NEMELFEK aránya. Szomorú számomra de ez van :(
|
Quote:
de valamit tuti kéne kezdeni velük, csak úgy hogy ne az elf herélés folytatodjon |
Quote:
|
Quote:
Én nem feltétlen az elf védelmét csökkenteném, hanem inkább a klántámadást erősíteném. Akár a legkézenfekvőbb megoldással is: menjenek a tábornokok is klántámadáskor is és számítson bele a bónuszuk. Egyéniben tábornok bónusz miatt még beüthetőek az elfek (persze szinte így is csak orkkal). Innentől én is off, felesleges itt ezt tovább rágni. |
Quote:
Amúgy meg most mentem fel gnómmal pár nap alatt 420k pontra ne mondjátok már hogy nem lehet megoldani... |
Quote:
plusz, kb. 3-4X hiénázhattam volna orkot és gnómot hogy kinn volt klánba ütni, de nem tettem, inkább jól eldumálgattunk és sok sikert kívántam nekik az ütéshez. sőt utána, mnt-ét is ajánlottak és megköszönték, hogy nem hiénáztam le őket. éplistet is csak azért nézek, hogy lássam elég jó-e az elfem, vagy még gyúrni kell rajta. sosem lopok senkit |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:49. |