![]() |
Quote:
amúgy az a véleményem, hogy egy rendszert sem lehet "hülyebiztos"-ra csinálni, a lényeg, hogy nem rossz ötlet, én is támogatom. |
Nagyon jó ötlet!
Én úgy fogalmaznék, hogy aki ezt felveszi az kapjon egy karavánt pluszba. Nem VIP-esnek is lehetne karavánja, de beáldozna egy személyiséget. Maradna a VIP-nek más sokkal hasznosabb bónusza.. |
Quote:
|
Szerintem is remek az ötlet, tényleg egy egyedi elgondolás, és éppúgy hasznos is személyiségnek, viszont szvsz a nonvipesek miatt még finomitásra szorul a dolog. Mert lehet mondani, hogy aki nem vipes, nem veszi fel (magyarul annak nem lehet, mert nincs értelme), de ennyi erővel ez nem lehetne kizáró ok, mondjuk a vicceskedő hulla és lich topikban sem (pedig szerintem egy eleve rossz ötlet az).
|
Quote:
két orkot lehet egyszerre etetni:D a lóvét két körönként tudom átnyomni folyamatosan:D tiszta Amerika.. |
ha valaki nem vipes és ezt választja akkor ugy fog járni mint az aki hulla és tudos, vagy varis szemit választ
ennyi mondjuk nehezitésképpen hogy ne legyen tul könnyü, több lenne a veszteség körönként. Mondjuk 5%-al Ezt csak azért irtam hogy ne legyen tul jo a szállitónak |
Quote:
Ati véleménye szerint a személyiségek csak bónuszt adnak. Nem hiszem, hogy ezért több lesz az elhullás a karavánnál. |
Quote:
|
Quote:
|
:D
nekem igazábol az tetszene hogy 2 karavánom van ergo párhuzamosan tudok inditani 2 helyre. Én már ezzel boldog lennék. a hullás másodlagos számomra Hányszor van hogy rápillantva a szövimre 2-3 helyre is kénne karavánoznom mondjuk kaját vagy szolnak 2 helyről is hogy kérek nyersit pl, vagy pénzt, vagy mittudomén ilyenkor jön a sorshuzás:D ezért is haraptam rá a szállítóra. Talán az egyik legjobb fejlesztés lenne a számomra amit én is tudnék hasznosítani off vitya majd a hullát majd kipróbálom, úgyse voltam még vele. mondjuk a 1A-ba poénból, igy elnézést hogy nem tudtam |
All times are GMT +1. The time now is 12:30. |