![]() |
Quote:
míg ha lerontják a katmorálod akkor van esélyed viszavinni? amúgy persze, szerintem a legtöbben úgyis úgy támadnak, hogy ha úgy alakul akkor lefelé is bemenjen a sereg. és ha lesz katmorál rontás, és lehet tudni, hogy pl egy körben max 5%ot ronthatnak a katmorálodon akkor majd úgy fog támadni, hogy lehetőleg ez is beleférjen. még egyszer mondom nem ellenzem, de igazán nem is támogatom. de legyen valami ésszerű határa, ha pl egy szövi 4 tagja bármi módon le tudja vinni egy MF katmorálját mondjuk 30% al, akkor az már gáz. |
Quote:
Nem volt elég Fegya a felfedezés módosítása? :) |
Quote:
Hiába nem vagyok egy konzervatív beállítottságú játékos. Az egyetlen dolog amivel mindig mellélövök, hogy több emberről feltételezem ugyanezt, mint valójában amennyi ilyen játszik. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Elgondolkoztam rajta, ha az ork leártózná ezzel az elfet, attól pörögne vajon az A?
mert nemrég még ez volt a fő probléma... ez mennyit lökne rajta? De ha az elf 1-9 szövije vagy maga az elf ártózná le a varizásból átépült orkot, akkor megint ott lennék, ahol kezdtük :) |
én sem igazán díjazom ezt a javaslatot... vagy ha mégis bekerülne, akkor drasztikus készenélt csökkenés kéne a varik részéről...
illetve amit valaki már feltett: milyen hatással lenne ez a nyílra a morálnál? egyből piros lefele? mert az úgy durva lenne... ha meg marad amilyen volt, akkor meg nem sokat ér, ha levisznek 2 százalékot (mert mondjuk 26%-ot csökkent 1 ilyen vari... ) |
Nem tartom rossz ötletnek ebbe az irányba való elmozdulást, már tényleg gáz az,hogy minél fentebb megyünk a varizás értelmét veszti szinte. Viszont nem tartom jó ötletnek hogy közvetlen a katmorál értékét csökkentse. Sztem kialakulna egy elég gusztustalan teknika azzal,hogy kv elött 10seccel végig ártozna a klán és indulna a sereg, rendben hogy így beverhető lenne jó pár bunker elf, de azért nem kell tönkre tenni mások játékát sem, mert a bekapott sereg(ek), miatt tartosan lemenne a béka segge alá és az ország szép mélyrepülésbe kezdene, visszafordithatatlanul.
sokkal jobb ötletnek tartanám azt, ha a varázslat a katmorál változójára hatna és így csak hosszabb távon a katmorálra, 1-36 körre felrakva. ez a felállás annyival szerencsésebb,hogy megfelelő mennyiségü kocsmával ellensúlyozható lenne vmennyire. Sztem ez jobb megoldás, mert közvetetten így is gyengül az ellen, hiszen épülnie kell. arról nem beszélve hogy minél magasabban vagyunk annál használhatobb lenne, mert egy szint felett már nem árt otthon tartani egységet, hiszen kevés a 4,2yard már televenni magát... mértéke mondjuk vhol ott lehetne a 300kati/kocsma és a 150kati/kocsma között félúton, csak természetesen ellentétes előjellel. ugye gyakorlatban ez annyit tenne hogy a kocsma bónuszát naggyából ellensúlyozná és a középértékhez tartana. Azért nem a maxos kocsma bónuszhoz lőném, mert akkor hirtelen indulna el a középértékhez és az meg ugyanahoz vezetne mint amit vázoltam. Nekem így tetszene, mert ahol elkezdi értelmét veszteni a vihar,ott lenne ez egyre hatásosabb és érintené érzékenyebben az orikat. Emellett az se lenne hülyeség,ha a tüzgolyó varázslat hatékonysága nőne,ha más nem is területarányosan erősödhetne. |
Quote:
értelmetlennek tartom ezt. Viszont ha bevezetésre kerül, akkor a kat.morált meg nevezzétek át. aki hadis orival van, vállalta hogy rengetik, gyújtják, száraz,vihar aki varis orival van, vállalta, hogy mészárolják,pusztítják,földelik,leölik a varijait aki tolis orival van, az vállalta, hogy mészárolják,pusztítják,földelik és leölik a tolijait (feltéve, hgoy egy varis befér hozzá) senki nem erőltette rá senkire, hogy milyen stratégiát válasszon. Én ellenzem Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:57. |