![]() |
Quote:
elsőre hardverhibának tűnik: memória, proci vagy alaplap |
Azt ki lehet esetleg próbálni, hogy valami oprendszertől független memóriatesztelő progit elindítasz rajta este, és megnézed reggelre mi történt: ha újraindult, akkor nem oprendszer hiba.
|
én nem hiszem hogy hardver hiba
inkább valami driver vagy progi lesz a gond sztem feltelepítetted a wint, és minden egyéb program nélkül fagy? Nálunk éppen legutóbb szülők gépén volt random fagyogatás. Utánakeresve kiderült hogy a torrent kliens volt az oka. És én is gondoltam már hdd-től kezdve proci hűtés és vid kártya, kondenzátor stb minden másra... fagyáskor tiltsd le az automatikus ujraindítást az ottani infók alapján el lehet indulni |
Alg: Hát annak nagyon nem örülnék hisz zsír új mind1ik.
Ati: inkább a szervíz :) Kubbi: Sajnos friss telepítés után is eljátszotta hogy újraindult. Nem fagy hanem vagy újraindul vagy kék halál lesz. |
Most jut eszembe, hogy nekem hasonló volt, mikor megvettem a gépem. Nekem is random indult újra, kb 10-15 percenként. rájöttünk a boltosokkal nagynehezen, hogy a net azavar be, mikor bedugom. Kicserélték alaplapot, szar volt ugyan úgy. Aztán valami olyasmit mondtak, hogy rejtett hiba, és kaptam egy ugyan olyan, de új configot :)
|
Quote:
|
Quote:
Király. Remélem nem kell itt cserélgetni semmit azért. De nem is 10-15 percenként indul újra hanem úgy félóránkét de van hogy kibírt több órát is. Milyen configod volt? |
Nekem anno vadiúj gépem úgy 20 percet bírt ki első alkalommal, utána egyre kevesebbet, ahogy melegedett. Aztán kapott új tápot, és megjavult.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:17. |