![]() |
Quote:
Örömteli, hogy hősiesen a válladra veszed másoknak a problémáit, ami sem téged, sem, ahogy elnézem egyik fórumozót sem érinti, de igazán kíváncsi lennék egy olyan véleményére akit érint. Hátha ő jobban el tudja mondani mi is a gond. Akiket én ismerek, és az időhiány miatt az elfet választják, semmi bajuk nincs vele, élvezik a tamagocsit, akik pedig az "elf mocsár" környékén vannak/voltak hadisabb orival, azok ugyan húzták a szájukat, de megoldották. Az irónia mögött pedig az lapult, hogyha izgalmat keres valaki, akkor meg tudja találni anélkül is, hogy megváltoztatnánk a szabályokat, szóval a gratulációt örömmel elfogadom :D |
Quote:
|
Quote:
1600 heki környékén léptem A-ba, orkkal mert játszani akartam. Általában a nap75%-ában elérhető vagyok, vagy gépről, vagy telefonról. éjjel elszom, nem kelek fel támadni. 2000 hekiig jutottam, egyéni ütésekkel, aztán elfogyott a klánom (lemaradtak). Le is vertek, mire megint visszamásztam volna, elfogyott a pénzem. Megpróbáltam még egyszer, másik klánban, megint nem sikerült, most ott vagyok, hogy megint restart, és elf - kényszerből, mert máshogy nem tudok előre jutni. A-ban nem várt klán, egyedül érkeztem, nem hatalmas tartalékkal (1,5 yard)... Nem szeretek A-ban játszani, ha nem muszáj, nem is fogok. (Persze ha esetleg találnék egy jó klánt, ez változhatna - de ez sem könnyű, mivel aki játszik is, annak nagyrészt már megvan az "anyaklánja") Álláspontom tartom: egyszer fe kelljen megát küzeni az embernek A top30%-ba, mint most. Utána fordulhasson B-ből, mint most(vagy akár nehezített feltételekkel), változtatás: az A-ban ne kelljen bent tartani az országot a B-ből való forduláshoz. |
Quote:
|
Nem vagyok nagy 1A-s játékos, de először mikor felmentem még nem volt az A-val semmi gond, szépen, főleg felfedezéssel elértem a top30-at, majd fordultam. Viszont most annyira felment a top határa, hogy ez már csak szenvedés...
A fő gond a "csalókkal" van. Régen is voltak,de akkor nem voltak kihatással a többi játékosra, szerintem az új szabály miatt változott meg a helyzet: "Az első szövetségbe belépés (vagy annak alapítása) minden esetben ingyenes. A másodiké 1% földedbe kerül, a harmadik 2% földedbe, a negyedik 3% földedbe stb, egészen az ötvenedik belépésedig." Régen a csalók SZK-n voltak, és csak akkor jöttek vissza ha a B-ben lévő másik országuk topba jutott, majd megvárták mindkét helyen a 336 kört és Bből fordultak, az A-s ori meg ment vissza SZK-ra. Most viszont az A-s országukkal csak egyre feljebb tolják a top határát, egyre feljebb mennek, hogy ne essenek ki a topból. Közben érdemi játékot nem csinálnak!! (napi 1 belépéssel bőven elég) Talán úgy lehetne ezt megoldani, hogy megnehezítsük a B-ből való fordulás feltételeit. 1/ ha nincs A-ban országod, akkor mindenképpen fel kell lépni A-ba (a mostani fellépési rendszer alapján) 2/ ha van A-ban országod, akkor megnézné, hogy a B-ben lévő országod hány személyiségű (nem mennyit vett fel, hanem a KIS KÉK SZÁM) és az alapján fordulhatna B-ből A /2/ azért lenne jó, mert például egy ÁL 4-személyiségű ország, nem tudná teljesíteni a top10%-ot. És nem tudna trükközni, hogy csak 1 személyiséget vesz fel, majd fordul top30-nál. Ezek után, aki túl gyenge a személyiségei számához mérve, az rákényszerül, hogy az A-ban lévő betonbunker oriját lehozza, és a Bből felmenjen Aba. |
.. és mi ebben a csalás?
|
Quote:
Miért csaló az,aki a játék egyik szabályos funkcióját használja? |
Nos, úgy látszik, holtpontra érkeztünk, jó lenne, ha Ati véleményezné az eddigieket... addig is beteszek egy szavazást, megpróbálom összefoglalni érthetően...
|
Quote:
Quote:
Én összefoglalom megint, hogy mit akartam, azt akartam volna, hogy találjunk valami megoldást arra, hogy ne kelljen sokaknak kényszerből játszania elfet, ezzel mások játékát is nehezítve. Ez főleg nem a csoport tetején jelentkező probléma szerintem, hanem inkább lentebb. Ha pedig sokan nem kényszerpályán mozognának, az szerintem felpörgetné A-t. Jó megoldást nem sikerült erre szülnöm, meg nem is hangzott el ilyen, azt hiszem. Viszont nem hallottam olyan érvet sem, ami alapvetően cáfolná ezt a jelenséget, vagy rámondaná, hogy jó ez így. Másokkal ellentétben, ahogy azt szintén írtam is, nekem nem az a bajom, hogy bunkert játszanak az emberek, hanem, hogy kényszerből csinálják - engem személy szerint ez nem érint, de ha becsukom a szemem attól még létezik. |
Nevetséges, hogy A kihagyható legyen...
akkor én szeretném kihagyni az 5-ös szintet, azt mindig is unalmasnak találtam, sok az üres, bénázó ori, helyette megyek A-ban 1 kört.... Remy mondtát idézve: "Szoval, ha jol ertem, ugy kell felporgetni az As jatekot, hogy ne kelljen ott jatszani?" |
| All times are GMT +1. The time now is 17:01. |