Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mennyire utálnál egy kísérleti időszakot? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3864)

Ati 10-25-2009 07:23

Quote:

Originally Posted by RicsiPi (Post 226380)
Például ha egy újítás nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, akkor (mondjuk) fél év múlva lecseréljük egy másik javaslatra.

Ez az elmúlt közel 11 évben is így működött, semmi nem indokolja, hogy mostantól körömmel ragaszkodjunk egy be nem váló módosításhoz.

BigPi2 10-25-2009 07:29

Én is támogatom.

És még a B-és hullát is.

Lacka 10-25-2009 09:01

Sziasztok!

Mivel közel sem tudok annyit a Hódítóról, azon belüli hatékony megoldásokról, mint itt a legtöbben, nem feltétlenül tapasztalatokra építem a válaszom.
A legtöbb ember fél a változásoktól, még akkor is, ha az adott esetben jó, szerintem ez egy ilyen játékra is igaz. Persze, Ati írta már, hogy nyilvánosság elé tárja előtte a változásokat, erre mondhatják páran, hogy sokan el sem olvassák. Ha játszani kezdek valamivel, evidens, hogy elolvasom a szabályokat, kártyázni sem ül le az ember szabályok ismerete nélkül, ha igen, magára vessen.
Személy szerint én támogatom a változásokat, mert azok teszik színesebbé az életünk, és ha ez még jó is, akkor miért ellenkezzünk? Hogy jó-e, úgyis kiderül.
Az eredeti kérdésre a válasz pedig, egyáltalán nem utálnék egy kísérleti időszakot. :)
(az élet is egy nagy tesztelés)

Fefe013 10-25-2009 09:03

Én is támogatom!
Remélem sikerül jó megoldást találni a példaként felhozott hulla fejlesztésre és személyiség bevezetésre...:)

richardka 10-25-2009 10:27

nem akarok okoskodni, de én nem láttok olyan egetverő ujitást ami miatt ne támogatnám, vagy olyan témát se ami nagyon kihatással lenne a hodra, hogy az emberek fele otthagyná a hodot, vagy ne adj isten a többévi munkája menne tönkre

csupa sallang ujitást láttok a megbeszéléseknél, ha valakinek nem tetszik akár az uj faj vagy a szemiből akkor ne válassza ilyen és kész

vagy van valami olyan ami kibőki a szemem és nem láttom??

hajrá én támogatom

csendben megjegyzem hogy a külsöt kevesen olvassák, itt is max 10-13 emberke vitatja meg:D gondolom a hodba többen játszanak

Andrew 10-25-2009 10:52

Ha még játszanék, én is örülnék egy kis változatosságnak :)

sutike31005 10-25-2009 11:03

akarom az ujjitast.. nagyon akarom.. tamogatom, tamogatom, tamogatom :)

Alg 10-25-2009 11:05

Még egy Káosz Korszaka?:)
Mehet:cool:

Princ 10-25-2009 11:49

Az általános támogatottság úgy látszik megvan. Én remélem hogy a szándék nem csak látványos reformban, hanem az unalmasabb részeknél, az apróbb szépséghibák kijavításában is meg fog mutatkozni. Netalán még az elavult részek felújításában is. De összességében én is pozitív várakozással tekintek a következő verzió felé, és örülök hogy egyáltalán várható még ilyen. :)

Pool 10-25-2009 11:52

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 226400)
Az általános támogatottság úgy látszik megvan. Én remélem hogy a szándék nem csak látványos reformban, hanem az unalmasabb részeknél, az apróbb szépséghibák kijavításában is meg fog mutatkozni. Netalán még az elavult részek felújításában is. De összességében én is pozitív várakozással tekintek a következő verzió felé, és örülök hogy egyáltalán várható még ilyen. :)

Neked vannak unalmas részek a hódban? :eek:

All times are GMT +1. The time now is 16:40.