![]() |
Quote:
|
Quote:
Nekem eddig viszonylag nagy szerencsém volt ezzel, mert (a fenti egy kivételtől eltekintve) mindig sikerült a másik féllel megfelelő hangnemben megbeszélni a dolgokat.:) |
Quote:
Én is a saját káromon jöttem rá a diplomácia hasznosságára. Relative kezdőként kerültem a 4 ben eggy full kezdő de annál nagyobb arcú szövibe és engedtem hogy ők vigyék a diplomáciát. Ennek gyorsan eggy elég csunya szöviharc lett a vége kölcsönösen lebontottuk egymás oriját eleinte full egynlő volt mindenkinek volt 600 ból 200 hekije üresen pénz már rég elfogyott csak aztán az ellenfeleink összekapták magukat és összehangoltan kezdtek el támadni mi meg ütöttünk akit értünk végül irtam nekik hogy ok ti győztetek legyen vége és ennyit kelett csak. Máskérdés hogy ott is voltak gyikok akik utánna mindenféle pattogós leveleket irogattak iszonyat méretű arccal de ha jól tudom a csoport vége felé már nem is volt a szövikük. |
Quote:
|
Hát nekem volt már szerencsém a diplomácia igen extrém példáit is megélni...:)
Pld egyszer elmentünk egy hódos talira és mire visszaértünk engem lefosztottak 2 milliárddal... 1 hétig ütöttük a támadóinkat, míg az ő szövijükből végül mindenki szabira ment (legelőször az aki a pénzt elvitte, ezzel szépn cserben hagyva a többieket), majd az, aki miatt az egész elkezdődött reggelt egy másik orit a gyorsba és mikor azonosította, onnan írt nekünk zöldet és kért meg, hogy ne bántsuk őket tovább és visszaadja amit esetleg még nem vettünk vissza...:) Mi természetesen bele egyeztünk és nem bántottuk őket többet. |
Quote:
ha télleg a poros földig aláznak, normális, hogy ideges leszel picikét :D de mindenre létezik megoldás. lehet, hogy csak a függőség beszél belőlem? :D |
Egyszer kétszer mindenki jár így gondolom.
Most történt, hogy az MF orimmal lefosztottam egy két-három fős szövetséget egy nap alatt, írták, hogy győztem, én meg megkérdeztem, beférek -e a szövibe? :D Néztek egy nagyot, beléptem, átépítettük az orikat, elzavartam mindenkit ide a fórumra, és visszaadtam azt a lóvét, amit lefosztottam róluk. Tehát jól indul a szövink! :D |
Quote:
|
Quote:
Ha pedig velemi ezen múlik: majd lesz valahogy... :D |
Erre már nem vagyok büszke.
Amiről kicsivel fentebb irtam lett eggy marha jó kis szövi. Nem a legerősebb de egykönnyen nem is szednek szét minket és nagyon jól érzem magam ott. :cool: viszont régebben volt eggy csúnyább sztorim. CSináltunk haverral 5 ben eggy 4 orkos szövit (4 tábornok)200 on kimaxoltunk és indulnánk feljebb amikor eggy védelem alól frissen kibujt játékos 300 varival meg 150 tolival elkezdi rajtam kipróbálni a hódító varázslatok adta ártó lehetőségeit. Na ez nagy hiba volt tőle amit csak tetézett az hogy full kezdő volt. Ezt onnan gondolom hogy mi voltunk 4 en fejenkén 1800 elittel ő meg volt egymaga a 300 varijával 150 tolijával és a (most figyeljetek) 30 db védőjével.:confused: :D :D :cool: és hát huljon a férgese vagy tanuljon meg játszani benéztünk hozzá 32 sereggel pusztítani. :D Nagyon jól mutatott a teljes eseménylistán meg nem is ártózott többet szegénykém. de hát mondom erre nem vagyok büszke csak az ok nélküli ártóktól nagyon el td durranni az agyam.
|
All times are GMT +1. The time now is 07:52. |