![]() |
jah! szólj hozzá....
|
na meg azért mert elöbb csináltam, aztán láttam hogy van...
|
Ok, hozzászólok.
30 napig legálisan lehet használni a Vista-t (kulcsot sem kell beírni telepítéskor, a 30 napot pedig az M$ egyfajta próbaidőszaknak tekinti, használd nyugodtan, szeress bele, majd vedd meg), utána aktiválni kell. Aki szeretné ezt a 30 napot kitolni kicsit hosszabb időre, az futtatásba írja be: sysprep A megjelenő ablakban a sysprep.exe-t indítsa el, a felső sort hagyja változatlanul (OOBE), a generalize checkbox-ot pipálja be, majd ok. A 30 napot újra kezdi számolni. Ok, tudom, tört verzió, meg egyéb ügyességek, de a lényeg ebben, hogy nem illegálisan használod. Ezt max. 3 alkalommal lehet eljátszani, utána már csak a teljes újrainstall segít. Sysprep volt már XP-hez is (sőt, előtte lévőkhöz is), de itt már alapból belekalapálták az oprendszerbe. |
:) használom is rendesen:)
|
nézd bármilyen zenét/filmet nézek vele:) ugyhogy jó, a másik meg a media center, ami szerintem nagyon jó lett. aero-t is tudom használni, és szerintem, hasznos is:)
|
Quote:
Naponta kb 5 különböző cikket olvasok erről:) Kissé kiforratlan még a dolog |
Quote:
Amúgy is machívő vagyok szóval :P |
Én arra kérnék tanácsot, ha nem az XP lecserélése a kérdés, hanem az, hogy uj gépet veszek, mert a régi már lassan elkezd iskolába járni és még ME fut rajta, és az uj gépen se tervezem majd, hogy jelentös változásokat eszközlök a lecseréléséig, akkor szól-e bármi az XP mellett?
mert jelenleg vista-t tervezek vásárolni |
Quote:
Nem is olyan hülye ez a Microsoft ... |
uj oprendszer mindenképp kell, és a linux különbözö verzióiért nem vagyok oda különösebben.
jelentös eltérés árban nincs az xp és a vista közt.(OEM) ami miatt vacilálok a vistával kapcsolatban, az két dolog, egyrészt a driverproblémák, elsösorban videokártyánál, a másik pedig a jelentösebb gépigény |
All times are GMT +1. The time now is 16:16. |