![]() |
Állj rá a garlandora, gyakorlatilag mindenhol az van manapság...
Mondom ezt én aki mindennap csocsózik vmi noname vackon, dehát ha ingyen van:) |
Quote:
És nekem pont azok a 20éves noname vackok jönnek be :D Egy kis súrolás, fényezés + egy vagon varrógépolaj és jobb mint bármelyik modern kori asztal ;) |
Quote:
Szerencsénkre az is ingyen volt csak a labdát kellett vinni meg a szilikon sprayt hogy a rúd csússzon is egy kicsit :D Üveg nem volt rajta, nem győztünk le fel szaladgálni az emeletek közt :D (lépcsőfordulóba tették az asztalt) |
Quote:
Nekem még a mai napig is van egy kis gyerekcsocsóm :D Falabdát adtak hozzá, gumiból vannak a bábuk :D Volt már rá példa hogy előszedtem a szekrény mélyéről és hajnalig megse álltunk :D Azon aztán nem lehetett semmit se csinálni :D CSak rúgni össze vissza :D Voltak is érdekes kombók belőle, amiktől legtöbbször szakadtunk a röhögéstől :D |
Héló én meg odatolom a képem egyedül ?:) Nekem nincs olyan hogy állandó partner tsalán faterom :) de hát ő meg ilyenre nem hiszem hogy ráér :( Úgyhogy ha én megyek párosról mondjatok le :p hacsak nem mer valaki beállni mellém :D És nem szégyell kikapni :D:D:D
|
na jó,én is elnézek majd csocsozni oda ;)
köszi Arra h szóltál :) és a Tornado pl jobb mint a Garlando :P |
Quote:
Magam részéről inkább kihagyom:) |
sztem egész ehető volt :)
Xepi még 2őt is vállalt ha jól mlékszem :) |
Quote:
Tényleg, Xepit látta azóta vki?:D:D:D |
hát nem volt kedvem átolvasni a témát, de csocsózni én is szeretek:)
|
All times are GMT +1. The time now is 17:53. |