Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Milyen faj jól használható az 1/A-ban? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3596)

Remedy 10-20-2009 07:10

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 226109)
Hihetetlen, de az angolban egy óriás klántársam 1 !!! varázslóval távolozni tudott, és 10 edjére feltette 36 körre a sziesztát is.

.

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 226111)
Ilyesmit hallottam magyarban 1M pont feletti orkról :rolleyes:

Bazzeg, most marhara irigy vagyok. Melyik ork tudja felrakni a sziesztat? :)

Talán 10-20-2009 10:09

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 226081)
Én meg behiénázlak 8-al, és megnyerem a szájkaratét :p:p

ez nem 5-s szint 200hekin

Von 10-20-2009 10:24

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 226111)
Véleményem szerint az óriás egy jó átlagos A-s faj.

Röviden nekem is ez a véleményem, de a többi dologgal is egyetértek, amit írtál.

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 226108)
Magas hekin a törpénél nyugodtan elfelejtheted a varázslatokat mert vagy felmegy vagy nem aztán ha törpe akkor nem fog annyi barakkot tartani mint egy óriás

Engedd meg, hogy Vityu helyett/előtt reagáljak erre. Szerintem nem érdemes a törpét az óriással összehasonlítgatni. Az óriást csak a gnómmal és az orkkal érdemes igazán. Igaz, hogy az óriás is tud gabonát termelni mondjuk, de alapvetően ez a három a hadis faj, a termelőkhöz képest elhanyagolható termeléssel. És ezek közül az óriás a leggyengébb.
Én legalábbis ezt az összehasonlítást érzem relevánsnak.

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 226108)
Viszont az tény hogy 1 millió pont felett is van legalább 3 óriás fajú ori törpe 4 elf 3 gnóm 2 és ork is vagy 5 na és akkor ebből mit szűrünk le?

Azt, hogy több mint valószínű egy félelfet is fel lehet vinni top30ba, mégsem lesz belőle ajánlott A-s faj :)
+ sejtésem szerint az, hogy 1 milla pont felett milyen orik vannak, valami egészen máson dől el, mint egy új vagy tapasztalatlanabb A-s játékos fajválasztása

Princ 10-20-2009 13:07

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 226063)
Én még mindig nem láttam egy érvet sem, hogy miért óriás... ha elf is lehetsz azzal az éplisttel, akkor miért nem vagy rögtön elf?
Nem kötözködni akarok, csak tényleg érdekel, mit tudsz amit mi nem:)

Sztm hasznos, ha az ember meg tudja téveszteni az ellenfeleit, és elég elterjedt is. Persze hogy mennyire éri meg, adott helyzettől függ.

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 226109)
Sokan említettétek a katmorálgondot.
Ezt nem fogadom el, lehet bele kocsmát tenni, lengetni, sereget kirakva morált húzni. Pont ugyanazok a szabályok vonatkoznak morálváltozással kapcsolatban rá is mint pl a gnómra.

Szerencsétlen dolog avval védekezni óriásnál hogy építhet kocsmát mint bárki más. Akkor is ha az a kisebbik rossz. Hiszen egyes funkciói nem is működnek vagy csak félig: ezért mondtam hogy "rosszul néz ki".
A lengetés pedig csak ideiglenes megoldást hoz; támadáshoz jó lehet de védekezésnél az ellen nem fog 2 napig várni.

Serg 10-21-2009 16:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226116)
Bazzeg, most marhara irigy vagyok. Melyik ork tudja felrakni a sziesztat? :)

Jelentem a hír igaz,csak nem egy varázslóval hanem 1% templommal és nem a sziesztát hanem a védelmet,de a többi teljesen stimmel:D

Serg 10-21-2009 16:26

Quote:

Originally Posted by Von (Post 226124)

Engedd meg, hogy Vityu helyett/előtt reagáljak erre. Szerintem nem érdemes a törpét az óriással összehasonlítgatni. Az óriást csak a gnómmal és az orkkal érdemes igazán. Igaz, hogy az óriás is tud gabonát termelni mondjuk, de alapvetően ez a három a hadis faj, a termelőkhöz képest elhanyagolható termeléssel. És ezek közül az óriás a leggyengébb.
Én legalábbis ezt az összehasonlítást érzem relevánsnak.

Nem én kezdtem , csak reagáltam egy abszurd összehasonlításra.Az hogy melyik faj az erősebb az meg nagyban függ a játékostól az anyagi lehetőségeitől és a körülményektől...

richardka 10-25-2009 19:14

faj nélkül nem is lehet az 1A top30-ba bekerülni?? :D

pedig az kihivás lenne

szoviet t56 10-30-2009 14:58

az elf tökéletesen jól használható faj
termelésre (védekezésre alapból) és támadásra is alkalmas

csabesz7 11-02-2009 12:51

Én gnóm tudós, vándorral mentem fel a top22%-ig kevesebb, mint 400 kör alatt. Persze a lové nem volt akadály, mert volt bőven.

szoviet t56 11-02-2009 20:08

mennyi volt?
azt tudom hogy az országban 5 milliárd fér el azt hiszem

All times are GMT +1. The time now is 20:23.