Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Észrevételek, első javaslatok stb. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3566)

Ati 07-04-2009 15:15

Az eddigiek közül a csapat felírva, rövidtávon valószínüleg csak korlátozva lesz az összerakható karakterek száma. Amikor megláttam hányan vagytok együtt, jujj. :) Igazából nem irigyeltem azt, aki ezt a "vonatot húzza". :)

Ati 07-04-2009 15:16

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 218258)
pfff .(

Jogos valahol a felvetésed, de igazából tényleg direkt úgy vannak a küldetések tp pontjai kitalálva, hogy ilyenek ne lehessenek. Ez most egy kicsit extrém eset, hogy 20-an egyszerre teljesítettétek.

Persze azt mutatja, hogy akár ilyen is lehet...

Hex 07-04-2009 15:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 218266)
Jogos valahol a felvetésed, de igazából tényleg direkt úgy vannak a küldetések tp pontjai kitalálva, hogy ilyenek ne lehessenek. Ez most egy kicsit extrém eset, hogy 20-an egyszerre teljesítettétek.

Persze azt mutatja, hogy akár ilyen is lehet...

félre értetted :) a pff. az homlokra csapás volt itt jelen esetben nálam :) végül is rafkós vagy Ati :D

Ildee 07-04-2009 15:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 218265)
Az eddigiek közül a csapat felírva, rövidtávon valószínüleg csak korlátozva lesz az összerakható karakterek száma. Amikor megláttam hányan vagytok együtt, jujj. :) Igazából nem irigyeltem azt, aki ezt a "vonatot húzza". :)

Köszi hogy nem irigyeltél, tényleg pocsék volt ugy menni :D

Toto 07-04-2009 15:35

Megerősítem Ildi hozzászólását, és közelében sem voltam a csapatnak, és nálam is fagyott :)
De írtam én már ezt egyszer csak akkor hajókáztunk Swissel meg Bimmel és már 4 karinál befagyott.

dödöllésbendő 07-04-2009 15:51

Néha fagyunk kicsit a játékban.

Ati 07-04-2009 17:03

Quote:

Originally Posted by dödöllésbendő (Post 218283)
Néha fagyunk kicsit a játékban.

Valóban volt most egymást követően két fagyás is.

Van a játékban két ismert probléma, ez ezek egyike. Legutóbb 2 napja volt ilyen, tehát emiatt szakadások elő-elő fordulnak.

Ilyenkor a játék automatikusan érzéleki a fagyást, és leszakít mindenkit, valamint a csatákat is félbgehagyja, hogy ne haljon meg a karaktered, amíg nem tudsz belépni. 2-3 perc múlva ismét lehet folytatni a játékot.

Ez a kezdeti időszakban sajnos elő fog még fordulni, nincs napszakhoz kötve, 1 játékos bentléte esetén ugyanúgy előfordulhat, mint rekorddöntögetés esetén.

Toto 07-05-2009 09:39

Az túlzás lenne, ha valaki eljut a következő szintre akkor a tanulás mellé még maxolódjon az összes tulajdonsága? :)
Ép, Mp, Vp

Ildee 07-05-2009 10:34

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 218326)
Az túlzás lenne, ha valaki eljut a következő szintre akkor a tanulás mellé még maxolódjon az összes tulajdonsága? :)
Ép, Mp, Vp

Nem lenne túlzás :D :D :D

Ati 07-05-2009 10:47

Ha azt kérdezem, hogy ez miért lenne jó, akkor ez nyilván egy buta kérdés. De ha belegondolok, akkor alacsony szinteken max pár percet nyersz vele, magasabb szinteken pedig többnaponta/többhetente lesz csak szintlépésed, akkor meg szinte semmi hasznát nem látod. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a bonyolítás adna annyi előnyt, hogy megérje.

All times are GMT +1. The time now is 23:59.