![]() |
Azon gondolkodok, hogyha a klánterületen fizetni kell, azt egy másik módon lehetne finanszírozni. Amit korábban felvetettem, hogy a talált tárgyakat felvásárolná a rendszer a ker.posztokon.
|
Szerintem a területen való mászkálásért fizetett pénz jobb lenne, ha a szint/10 kerekítve lenne. Így pl 5. szintig (nem szinten, szintig) nem fizet semmit, ami szerintem jó dolog...Egy kezdő játékos mászkál, azt elveszíti z össze pénzét, és ha beragad, nem tud mit csinálni...éhen és szomjanhalni sem tud, mert még nincs 5. szintű. Valószínűleg még obeliszket sem látogatott meg, ezért kék lötyi is kizárva. Szóval nem tartom jónak :)
Ha kerekítve lenne, akkor jobb lenne... ;) |
Quote:
A felvetés viszont jogos, úgyhogy levágás lett a vége, 10. szintig nem kell fizetni. (Nincs feltöltve.) |
Hamarosan visszaállítom a pénzszüksélgetet a ténylegesre, nehogy véletlenül így maradjon... :)
Van-e még bármi egyéb kérdés, észrevétel, javaslat a klánháborúval kapcsolatban? Az eddig felmerültek közül meg lett oldva a figyelmeztető szöveg csak egyszeri kiírása, függetlenül az épp foglalás alatt álló területek számától; színezés kikapcsolhatósága; és a fizetendő adó 1 arannyal eltolása, hogy kis karaktereknek ne kelljen fizetni. |
Quote:
És saját klánterületen, ha van jogod rá, készíthetnél tárnát. Először keresni kéne egy helyet, ahol a bejáratot csinálhatod meg, aztán folyamatosan 1-1 mezővel megtoldhatnád a tárnát... Így alakulhatnának ki a hegykeért folytatott harcok... Viszont cserébe akkor tárnát és erdőt is el lehetne foglalni klánterülettel, mert mire eljutnak területekkel oda, ahol most van tárna, addigra lesz egy rakás klán, klánvárossal... :) |
És akkor állítsd be légyszi azokat a területeket is, ahova nem lehet területet foglalni, mert így elfoglalnám azokat :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A karakterek és pénzük megmarad?? :) |
Én egyébként ellenzem, hogy bármelyik karink is megmaradjon az élesre. Nem mintha nem lenne jó, hogy van, és nem kell elölről kezdeni, de azért jelentős előnnyel indulnánk még a karik törlése mellett is az élesben. Hiszen nagyjából tudjuk, hogyan kell tanulni, mit melyik szinten érdemes ölni...
Ehhez még hozzájönne az a plusz párszázezer tp is amit teszt alatt megszereztünk, az már rettenetesen nagy előny a kezdőkkel szemben. |
All times are GMT +1. The time now is 13:59. |