Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Fagylalt (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3527)

Zsáni 06-17-2009 21:08

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 215890)
Egy nagyon fontos dolog. Amint a gyermeket egy éves lesz, tedd éle a tortáját és enged hagy csináljon vele, azt amit akar. Festeni ráérsz utána.

jah, csak arra vigyázz, a nagyszülők ne legyenek a közelben, hogy ráordítsanak a gyerekre, ne nyúljon a tortába, mert nincs bekapcsolva a kamera....az életbe nem nyúlt hozzá a tortához... :)

Pepa 06-17-2009 21:08

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 215889)
aranyos lehetett :) biztos mókás volt :) olyan aranyos dolgokat képesek csinálni a gyerekek :D

Megyek ma be bátyám volt munkahelyére, hátha ott van. Viszem magammal Sándort is. Ketten van a bolt előtt, az egyik bérlő és egy ismerőse. Rám néznek aztán Sándorra és végül az ismerőse megszólal.
-Neked meg honnan olyanod?- célozva Sándorra.
Bérlő:
-Csinálta...

Pepa 06-17-2009 21:09

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 215893)
jah, csak arra vigyázz, a nagyszülők ne legyenek a közelben, hogy ráordítsanak a gyerekre, ne nyúljon a tortába, mert nincs bekapcsolva a kamera....az életbe nem nyúlt hozzá a tortához... :)

Pedig ott voltak. De kamara az nincs.

Zsáni 06-17-2009 21:10

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 215894)
Megyek ma be bátyám volt munkahelyére, hátha ott van. Viszem magammal Sándort is. Ketten van a bolt előtt, az egyik bérlő és egy ismerőse. Rám néznek aztán Sándorra és végül az ismerőse megszólal.
Bérlő:
-Csinálta...

nyilván... :D

Zsáni 06-17-2009 21:10

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 215895)
Pedig ott voltak. De kamara az nincs.

az is egy jó megoldás :D
bár én kamerára gondoltam :D

Debilke 06-17-2009 21:11

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 215890)
Egy nagyon fontos dolog. Amint a gyermeket egy éves lesz, tedd éle a tortáját és enged hagy csináljon vele, azt amit akar. Festeni ráérsz utána.

majd mikor 2 éves lesz, hagyd magára 10 percre a szobájában a zsírkrétájával, és mosolyogj őszintén, mikor meglátod a falon a művét, amit oly boldogan mutat Neked :D

Debilke 06-17-2009 21:13

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 215888)
Hát, hogy te nem tudsz róla, de mivel ez itt az én nyalós topicom, ezért SZERETIK! :) Sőt, imádják! :)

kompromisszumot köthetünk? Az orkok fagyiznak, de nem nyalnak, így jó? :)

Tsobi 06-17-2009 21:14

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 215894)
Bérlő:
-Csinálta...

Vetted vagy növesztetted tipikus esete :)

Pepa 06-17-2009 21:14

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 215898)
majd mikor 2 éves lesz, hagyd magára 10 percre a szobájában a zsírkrétájával, és mosolyogj őszintén, mikor meglátod a falon a művét, amit oly boldogan mutat Neked :D

3 és fél éves. Azóta volt egy komplett szoba felújítás. De végül a nagypapa rájött a megoldásra: rajztábla. (A szekrényről azóta se tudtam teljesen leszedni.)

Zsáni 06-17-2009 21:25

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 215901)
3 és fél éves. Azóta volt egy komplett szoba felújítás. De végül a nagypapa rájött a megoldásra: rajztábla. (A szekrényről azóta se tudtam teljesen leszedni.)

hmm...talán inkább a szekrényt kellett volna kinevezni rajztáblának és akkor olyan, mintha direkt lenne :D

All times are GMT +1. The time now is 01:06.