![]() |
Quote:
|
Nem szeretem az ilyet...
Ha Pool elmegy EP képviselőnek, akkor ki fog lefelé ütni? Ki ellen kell taktikákat kitalálni? Kit fognak páran utálni, vagy éppen támogatni? Mi lesz ezzel a topiccal? :( Elszomorít... Hogy szavazhatnék Poolra? Nem ismerem a programját. A HÓdító Európai szintű támogatása közte van? Mert ha nincs, akkor nem szavazok rá. :D Ha közte van, akkor igen. "Csajokra" semmiképp nem szavazok. Így is túl sok a cigány politikus. Nem kell az EP-be is. Még a végén kiderül, hogy Jézus, BUddha, Shiva, Allah, neadjisten Zeus cigány volt, és mindenki más rasszista, aki ellentmond. :S Na jó. Megelőlegezem a szavazatomat Poolnak. (Ez nem jelenti azt, hogy Atiilára nem szavaznék, ha benne lenne a szavazásban, de nincs.) A topicot pedig remélhetőleg életben tartja ez a hsz. Most egy rakás ember nyomkodni fogja a kezecskéket, gondolom többnyire lefelé mutatót, mert szétoffolom a topicot. :D És vitatkozni is lehet rajta. :D Én most megyek vacsorázni. |
Most komolyan a pudlista szkúzerekről kell itt vitatkozni??? :D:D:D
Glory ManUtd! :D Poollal kapcsolatban ambivalensek az érzéseim, ha majd a hódítóban is a 19. bajnoki címért versenyzünk, akkor mindenképp beszállok a fikázásba :D:D:D (Aki nem érti az ne is kommentelje pls) |
Quote:
köszönöm |
Quote:
Egyébként nem is terveztem tovább viccelődni, ha nem kérsz meg akkor sem :) |
Quote:
Azért megsúgom én sem vagyok oda a MU-ért, de az semmi érzés a Chelsea iránt érzetthez képest :D |
Quote:
Quote:
Who do you think you are? It's been 50 long years It's gonna end in tears You'll NEVER be as big as Man United!' :D:D |
Ne haragudjatok nem akartam megakasztani a témát a focis hülyéskedéssel, folytassátok nyugodtan... :):):)
Vagy akár megtehetném, hogy nem offolok hanem hozzászólok a témához is valamit: Én nem ismerem Poolt, csakis az alapján tudok ítélkezni, amit itt a külsőn olvastam róla illetve tőle. Nekem úgy tűnik, hogy sok embernek gondja van a jó játékosokkal, ha azok nem ultra jó fejek. Saját véleményem szerint viszont a külső fórum nem személyeskedésre való, sőt továbbmegyek, egyáltalán nincs semmilyen fórumon értelme a személyeskedésnek. Ha valakinek problémája van a másikkal, arra ott a privát üzenet, vagy a verés/verekedés :D:D Ha én úgy érezném, hogy egy fórumtársam jó játékos, és egy igen nagy bunkó is egyben, akkor 2 dolog közül a jó játékos téren lehet tőle tanulni is akár. Az egész hozzáállás kérdése, törekedsz valami pozitív eredményre minden szituációban, vagy megakasztod a saját fejlődésed és elkezdesz irreleváns dolgokkal foglalkozni. Bevallom, mikor Attila írta a másik fórumban, hogy ő ilyet meg olyat nem csinálna, azt nem értettem (csak akkor nem volt időm hozzászólni, azért írom most le). Ha nem csinál valaki meg olyan taktikai elemeket a játékban, amik teljesen szabályosak, és ezzel tisztában is van, akkor nem kell csodálkozni. Bárkinek lehet olyan a stílusa, hogy ilyen meg olyan dolgokat nem szeret csinálni, akkor sem, ha pedig lehetne. De akkor a következményekkel együtt kel tudni élni, mivel lehet rájuk előre számítani. És ezt egyáltalán nem baszogatásból mondom, hanem épp ellenkezőleg, lehetőleg segíteni tisztázni a szituációt. Hirtelen ennyi jutott eszembe :) |
Quote:
hát nem tudom, nem akartam beleszólni, meg közöm sincs hozzá, de szerintem ezt az egészet még te sem gondoltad komolyan :D szép, és jó amit leírtál, de ha te ezt így is gondolod, akkor csak megemelem a kalapom :) (ami nincs) nagyon ritka a mai világban ez a gondolkodás... |
Quote:
Milyen gondolkodás? És mire írtad, hogy szép és jó? :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:29. |