![]() |
Quote:
|
Sőt... az egész érdekesen néz ki... mint ha több macskával küzdenék, mint amennyit megtámadtam:
A csatáért 17 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A kutya élettelenül esik a földre. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Kivéded a kutya támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Kutya A csatáért 13 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A macska élettelenül esik a földre. Megvágtad a macskát. 9 életerőt vesztett. Megvágtad a macskát. 8 életerőt vesztett. A macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. Megrúgod a macskát. 3 életerőt sérült. A csatáért 13 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A macska élettelenül esik a földre. Megvágtad a macskát. 8 életerőt vesztett. Megvágtad a macskát. 8 életerőt vesztett. A macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. A macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. Támadásba lendülsz. Célpontod: Macska A csatáért 17 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A kutya élettelenül esik a földre. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A csatáért 13 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A macska élettelenül esik a földre. Megvágtad a macskát. 8 életerőt vesztett. Megvágtad a macskát. 9 életerőt vesztett. Kivéded a kutya támadását. Kivéded a macska támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Kutya A csatáért 17 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A kutya élettelenül esik a földre. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Kivéded a kutya támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Kutya A csatáért 17 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A kutya élettelenül esik a földre. Megvágtad a kutyát. 8 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a kutyát. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a kutyát. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Támadásba lendülsz. Célpontod: Kutya A csatáért 17 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A kutya élettelenül esik a földre. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Kivéded a kutya támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Kutya A csatáért 13 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A macska élettelenül esik a földre. Megvágtad a macskát. 8 életerőt vesztett. Megvágtad a macskát. 8 életerőt vesztett. Kivéded a macska támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Macska |
Quote:
(Vagy ez is "hódító" rendszerű, ahol az akciókra nem 100, hanem 99% esélyed van... Ez megmagyarázná miért maradtam ki egy körből.) De nézd meg a másik hsz-emet is. Szerintem akkor is furcsa ez a csatalog. |
Quote:
Azt viszont támogatom, hogy legyenek mobok, melyek spawnolási sebessége és száma is jóval nagyobb legyen... Mi lesz itt, ha egyszerre 100-an regiznek?? :D |
Quote:
És akkor lehet, hogy ki se maradt egy támadási köröm, csak egyszerűen a fantom macska karmolt egyet.... (Direkt ott választottam szét, ahol támadtam! Így szemléletesebb. Több mob halt meg, mint amennyit megtámadtam!) |
Quote:
A kezdeményezőképesség nincs szinthez kötve. 21. szinten is ugyanolyan elképzelhető, hogy nem ütsz, mint első szinten. Megfelelő tárgyak befolyásolják (emelik/csökkentik) a kezdeményezőképességed. |
Quote:
|
Quote:
|
Rendben, de akkor se stimmel itt valami. Nem tetszik az a csatalog, és kész. :D Megtámadtam egymás után 4 kutyát, és egy macska is meghalt "útközben".
|
A csatáért 90 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
A medve élettelenül esik a földre. Megvágtad a medvét. 8 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 8 életerőt vesztett. A medve megkarmolt. 4 életerőt vesztettél. Nem sikerült megvágni a medvét. Megvágtad a medvét. 8 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Villámcsapást varázsolsz a medvére. Megvágtad a medvét. 9 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 9 életerőt vesztett. A medve megkarmolt. 2 életerőt vesztettél. Földrengést varázsolsz. Földrengést varázsolsz. Támadásba lendülsz. Célpontod: Medve Akkor ez is azzal magyarázható, hogy az 1. csatakörben ő is meg én is "kimaradtunk" a kezdeményezőértékünk miatt, csak a varázslat ment el? Mert így tudnám tagolni: ----------------------- A csatáért 90 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A medve élettelenül esik a földre. Megvágtad a medvét. 8 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 8 életerőt vesztett. A medve megkarmolt. 4 életerőt vesztettél. ----------------------- Nem sikerült megvágni a medvét. Megvágtad a medvét. 8 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Villámcsapást varázsolsz a medvére. ----------------------- Megvágtad a medvét. 9 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 9 életerőt vesztett. A medve megkarmolt. 2 életerőt vesztettél. Földrengést varázsolsz. ----------------------- Földrengést varázsolsz. Támadásba lendülsz. Célpontod: Medve ----------------------- |
All times are GMT +1. The time now is 05:53. |