![]() |
Quote:
Bár a vágás erőssgét ez nem nagyon befolyásolja, mert kettes karim is 4-et vág, de 7-et rúg :) A másik, hogy Nálad tesztkard van, Nála meg kard :) |
Quote:
|
A fővárostól északra (a sivatagban) levő kereskedelmi posztról érdemes az árukat lassan bevenni, ha valakinek van ott, mert az a poszt haramosan megszüntetésre kerül.
|
Na tessék, hosszú kihagyás után megjövök, és máris kötekszem:
megtanultam 1-2 új képességet, és legalább 2 esetben előfordult hogy a frissen megtanult képesség ott maradt a megtanulható listában. Amikor megint rákattintottam, kiírta pirossal hogy már tudom, de még mindig ott maradt. Csak azután tűnt el hogy 2-3 másik képességre is rákattintottam. |
FRISSÍTÉS!
Ami változott:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem pedig friss pékárú van eladó ;)
|
Nem tudom, hogy most ez változott-e, vagy csak a fizikai támadó akcióknál volt kiírva, de a régi változat szerint a támadásnál ha nem volt kijelölve célpont, akkor valami olyasmit írt az információs sáv, hogy "nem jelöltél ki célpontot". Ez miért szűnt meg?
Ha most kijelölés nélkül kattintunk (gyorsan egymásután), akkor maximum annyit ír, hogy ebben a körben már volt akciód, ami pedig ugyebár nem igaz, hiszen nem csináltunk semmit az alaptámadáson kívül. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:55. |