Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

Dus 05-13-2009 10:40

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 211307)
De te miért tudsz 4et sebezni vágáskor?
Én csak 3at tudok :(

Tippem, hogy valamikor rakott párat az erőre :rolleyes:
Bár a vágás erőssgét ez nem nagyon befolyásolja, mert kettes karim is 4-et vág, de 7-et rúg :)

A másik, hogy Nálad tesztkard van, Nála meg kard :)

Ildee 05-13-2009 10:56

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 211312)
Tippem, hogy valamikor rakott párat az erőre :rolleyes:
Bár a vágás erőssgét ez nem nagyon befolyásolja, mert kettes karim is 4-et vág, de 7-et rúg :)

A másik, hogy Nálad tesztkard van, Nála meg kard :)

Közben rájöttem hogy ez lehet a baj, és lecseréltem a tesztkardot, most már én is 4et vágok :)

Ati 05-13-2009 11:56

A fővárostól északra (a sivatagban) levő kereskedelmi posztról érdemes az árukat lassan bevenni, ha valakinek van ott, mert az a poszt haramosan megszüntetésre kerül.

laci 05-13-2009 18:46

Na tessék, hosszú kihagyás után megjövök, és máris kötekszem:

megtanultam 1-2 új képességet, és legalább 2 esetben előfordult hogy a frissen megtanult képesség ott maradt a megtanulható listában. Amikor megint rákattintottam, kiírta pirossal hogy már tudom, de még mindig ott maradt. Csak azután tűnt el hogy 2-3 másik képességre is rákattintottam.

Ati 05-13-2009 20:10

FRISSÍTÉS!

Ami változott:

1. Először is a térkép... :) Az eddigi 3+1 kontinensből 1+1 kontinens maradt, pár terület megváltozott. Akinek szárazföldre került a hajója, az szóljon. :)
  2. Új küldetés. Ez alapszintű, gyakorlatilag a legelső küldetés lesz. A Bölcsnél felvehető. Semmi extra, senkit nem kell legyőzni hozzá.
  3. Az új küldetéssel egyidőben a kenyért, mint állandóan jelenlévő áru a piacokról megszűnik. A mostani mennyiség még kint marad, de folyamatos utánpótlás nem lesz. A kezdő küldetés biztosít annyit, hogy el tudjon mindenki indulni, utána valahonnan szerezni kell kenyeret. Sütni, vagy venni olyat, amit más sütött.

Dus 05-13-2009 20:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211357)
FRISSÍTÉS!

Ami változott:

1. Először is a térkép... :) Az eddigi 3+1 kontinensből 1+1 kontinens maradt, pár terület megváltozott. Akinek szárazföldre került a hajója, az szóljon. :)
  2. Új küldetés. Ez alapszintű, gyakorlatilag a legelső küldetés lesz. A Bölcsnél felvehető. Semmi extra, senkit nem kell legyőzni hozzá.
  3. Az új küldetéssel egyidőben a kenyért, mint állandóan jelenlévő áru a piacokról megszűnik. A mostani mennyiség még kint marad, de folyamatos utánpótlás nem lesz. A kezdő küldetés biztosít annyit, hogy el tudjon mindenki indulni, utána valahonnan szerezni kell kenyeret. Sütni, vagy venni olyat, amit más sütött.

Ha új kerposztot építünk, akkor abba kerül 100 kenyér?? :)

Ati 05-13-2009 20:36

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 211360)
Ha új kerposztot építünk, akkor abba kerül 100 kenyér?? :)

Sehova nem kerül már kenyér, csak ha sütsz, és kirakod. Plusz az új küldetésre kapsz 10-et, ami viszont nem eladható.

Phoenix 05-13-2009 21:56

Nekem pedig friss pékárú van eladó ;)

Toto 05-14-2009 08:10

Nem tudom, hogy most ez változott-e, vagy csak a fizikai támadó akcióknál volt kiírva, de a régi változat szerint a támadásnál ha nem volt kijelölve célpont, akkor valami olyasmit írt az információs sáv, hogy "nem jelöltél ki célpontot". Ez miért szűnt meg?
Ha most kijelölés nélkül kattintunk (gyorsan egymásután), akkor maximum annyit ír, hogy ebben a körben már volt akciód, ami pedig ugyebár nem igaz, hiszen nem csináltunk semmit az alaptámadáson kívül.

Ati 05-14-2009 08:43

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 211380)
Nem tudom, hogy most ez változott-e, vagy csak a fizikai támadó akcióknál volt kiírva, de a régi változat szerint a támadásnál ha nem volt kijelölve célpont, akkor valami olyasmit írt az információs sáv, hogy "nem jelöltél ki célpontot". Ez miért szűnt meg?
Ha most kijelölés nélkül kattintunk (gyorsan egymásután), akkor maximum annyit ír, hogy ebben a körben már volt akciód, ami pedig ugyebár nem igaz, hiszen nem csináltunk semmit az alaptámadáson kívül.

Nem volt régen se ilyen.

All times are GMT +1. The time now is 08:55.