Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Kinek mi a kedvenc filme? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3474)

Naz 05-16-2009 06:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211482)
Állandóan a StarWars-zal jössz... Miért lehetett visszaugrani? Mert a negyedik rész megfilmesítésével kezdték. Ez nem egy "elvarratlan szál", hogy "de jó lesz majd később ezt folytatni", hanem egy eleve megírt történet.

Amivel szerintem nem vagy tisztában itt, az az, hogy nem a film volt előbb, hanem a történet.

De Ati senki nem a Star Wars-al jön!Hanem példának említettem,hogy mindent meglehet csavarni!És azzal sem értem mi a probléma,hogy elmondtam a véleményem,hogy jó lenne egy folytatása a gladiátornak!Nekem ez a véleményem,két napja csak lehurrogod ezt a véleményemet!De természetesen megint az lesz,hogy én kötök bele mindenkibe!Egyértelmű,nekem véleményem sem lehet!A saját topicomban!
Szerintem elég sok filmnek volt folytatása,ennek miért ne lehetne!Témát lezártam!

Tsobi 05-16-2009 07:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211474)
Mi az, amit hiányoltál még belőle (elvarratlan szál ezek szerint nem volt), és amit más film, teljesen önállóan nem tud(ott) teljesíteni?

Most miért nincs itt Gee,hogy folytatásként felvázolja,ahogy Maximus feltámad,majd élőhalottként seregnyi gyermeket erőszakol halálra fél kézzel,miközben a végbelükben turkál a másik kezében tartott nyelvével?

pfujj :p

Ati 05-16-2009 09:22

Quote:

Originally Posted by Naz (Post 211564)
De Ati senki nem a Star Wars-al jön!Hanem példának említettem,hogy mindent meglehet csavarni!

Mi a csavar abban, hogy egy ELŐRE MEGÍRT, KÖNYVBEN KIADOTT történetnek az összes részét megfilmesítik? Az a baj, hogy azt nem érted meg, hogy a StarWars egy regénysorozaton alapszik. Írott. Könyvek. Papíron. Olvasni. Betűk.

Naz 05-16-2009 10:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211575)
Mi a csavar abban, hogy egy ELŐRE MEGÍRT, KÖNYVBEN KIADOTT történetnek az összes részét megfilmesítik? Az a baj, hogy azt nem érted meg, hogy a StarWars egy regénysorozaton alapszik. Írott. Könyvek. Papíron. Olvasni. Betűk.

De ki beszél itt a könyvekről???Szerintem itt filmekről van szó,direkt ezért hoztam létre ezt a topicot,hogy a filmekről beszéljünk!Értem amit mondasz,hogy a könyv alapján került megfilmesítésre!De aki nem olvasta a könyvet annak elég nagy csavar!DE a könyvek akkor sem értem miért jönnek mindig fel,ezek filmek,nem arról beszélünk,hogy hogyan-miként-miből merítették a filmeket!

BeeLord 05-16-2009 10:25

Az abszolút kedvenc filmem nincs ember, aki ismerné. Valahányszor említettem eddig rövid életem folyamán valakinek, csak nagy kerek szemekkel bámult rám. A címe Gyilkos Játékok, a főszerepben Wynona Ryder és Christian Slater játszik. Valahogy kis hazánkban nem futott be akkora karriert, mint amire hivatott. Ennek egyik jele, hogy tv-ben utoljára 10 évvel ezelőtt adták le (konkrétan az RTL Klub 1999. március 27-én), de még ennél is durvább, hogy a port.hu sem hallott a filmről.

Ezen felül van még pár film, amit kifejezetten szeretek (álljon itt egy lista a teljesség igénye nélkül):

Említettétek korábban a "Blöff", illetve az "A ravasz, az agy..." c. filmeket. Akik ezeket látták, azoknak kifejezetten megtiltom, hogy megnézzék a "Spíler"-t. Aranyos a nagy dirrel-durral való beharangozás, meg a Guy Ritchie nevével való dobálózás, de az előbbiekhez képest egy nagy rakás molylepke.

Szó volt még a LoTR trilógiáról, amit én is imádok. De valahányszor látom, kedvem támad WoW-ozni, ezért már jó ideje nem néztem meg (na nem mintha nem tudnám fejből még a szövegkkönyvet is:D).

Sorozatok: South Park, Family Guy, Két pasi meg egy kicsi, Jóbarátok.

Illetve megemlíteném még a "Heti Hetes"-t.:cool:

Ati 05-16-2009 10:27

Quote:

Originally Posted by Naz (Post 211576)
De ki beszél itt a könyvekről???Szerintem itt filmekről van szó,direkt ezért hoztam létre ezt a topicot,hogy a filmekről beszéljünk!Értem amit mondasz,hogy a könyv alapján került megfilmesítésre!De aki nem olvasta a könyvet annak elég nagy csavar!

Aki a Gladiátornak a középső egyhatodát látja, és fogalma sincs mi miért történik, annak az is egy hatalmas csavar, sőt egy csomó elvarratlan szál is marad, hiszen a film folytatódik tovább, csak ő nem nézi meg...

Mindegy, hagyjuk... :)

laci 05-16-2009 11:17

Ati, szőrszálhasogatóbb vagy egy kozmetikusnál :eek:

Őszintén, tényleg nem tudom miért gond az hogy egy adott filmnek egy adott rajongója szeretne még folytatást látni a kedvenc filmjéből.

Naz 05-16-2009 12:59

Köszi!Végre valaki érti miről beszélek:)

Naz 05-16-2009 13:11

Quote:

Originally Posted by laci (Post 211586)
Ati, szőrszálhasogatóbb vagy egy kozmetikusnál :eek:

Őszintén, tényleg nem tudom miért gond az hogy egy adott filmnek egy adott rajongója szeretne még folytatást látni a kedvenc filmjéből.

Valakinek sajnos ez is probléma!Így legyen véleményed,vagy saját gondolatod egy témáról:(

Ildee 05-18-2009 05:54

Látta valaki a Hétköznapi mennyország című svéd filmet?
(As it is in heaven)

All times are GMT +1. The time now is 06:53.