Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   eRepublik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3465)

szamóka 06-06-2009 23:14

Összkomfortos, felújított, csendes környezetben fekvő Q3 családi ház eladó. Irányár: 15 gold. (részletfizetés lehetséges)

Bogár 06-08-2009 10:35

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 213969)
Összkomfortos, felújított, csendes környezetben fekvő Q3 családi ház eladó. Irányár: 15 gold. (részletfizetés lehetséges)

Megvenném, ha áll még az ajánlat. :)

szamóka 06-08-2009 11:37

Áll bizony. jelentektelen_senki néven keress eRepben.

Dus 06-10-2009 08:26

Hmm...Lehet kicsit többet kéne híreket olvasnom... :)

Most valami olyan van, hogy új elnök lett és olyan buta, hogy a jól működő hadseregbe belenyúlt, amire lemondott a stratégiai vezető (???), és szét fog esni az egész elit hadsereg, és lényegében eMagyarország jelentősen meggyengül??

Valaki légyszi homályosítson fel :)

vityu 06-10-2009 08:35

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 214415)
Hmm...Lehet kicsit többet kéne híreket olvasnom... :)

Most valami olyan van, hogy új elnök lett és olyan buta, hogy a jól működő hadseregbe belenyúlt, amire lemondott a stratégiai vezető (???), és szét fog esni az egész elit hadsereg, és lényegében eMagyarország jelentősen meggyengül??

Valaki légyszi homályosítson fel :)

Jaja, Kampec nem tud együttműködni Shaokkal. ennek az lett a következménye, hogy a több hónapja hadügyminiszterként tevékenykedő Kampec -aki hozzáértése Peace és Atlantis-os körökben is elfogadott- lemondott.
A nép nagy része (nem Rád gondoltam, hanem aki olvas újságot :p) Kampec mellé állt, sokan neki tulajdonítják az egész hadjárat sikerességét, ami nem is légből kapott. Többen kiléptek a hadseregből.
Ha találnak megfelelő stratégát, akkor nem lesz probléma, max az elején, ameddig összeszokik a sereggel.

ErdelyMagyaria 06-10-2009 09:05

Dobjon valaki egy meghivot nekem is

szabosandor001@yahoo.com

vityu 06-10-2009 09:09

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 214418)
Dobjon valaki egy meghivot nekem is

szabosandor001@yahoo.com

Megtörtént!
Regisztrálj az Urals Region-ba, ott kell most ember. Vagy ha nagyon eMagyarországon laknál, akkor Northern Hungary.
(öööö, azért nem mindegy, mert az ott lakók a terület védőértékét emelik, de azt hiszem, hogy max 2000-ig. A legtöbb kórházas régiónkban meg van a 2000. NH-ban nincs, meg az Ural-ban.)
Keress meg, vegyél fel barátnak, ha valami nem megy, kérdezz! :) (vityu2 néven találsz meg.)

ErdelyMagyaria 06-10-2009 12:14

kerhetek par tanacsot h mire kell eloszor figyelni, milyen melokkal erdemes foglalkozni?

Dus 06-10-2009 12:20

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 214430)
kerhetek par tanacsot h mire kell eloszor figyelni, milyen melokkal erdemes foglalkozni?

Én úgy vettem észre, hogy nagyon beindult most a vasércbányászat, és azokon a helyeken fizetnek nagyon sokat, később...

vityu 06-10-2009 12:31

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 214431)
Én úgy vettem észre, hogy nagyon beindult most a vasércbányászat, és azokon a helyeken fizetnek nagyon sokat, később...

asszem 25% adó van rajta, nem fizet többet így

All times are GMT +1. The time now is 21:41.