![]() |
Haldoklik a gépemben a proci, úgyhogy teljes gépfelújítás van programban.
Ez amit most nyúzok közel 5 évig bírta hogy semmihez se kellett hozzányúlnom, kb ilyen távra tervezném a következőt is. |
Quote:
Kíváncsi vagyok, hogy 2,5 év múlva mi lesz a piacon, valamikor akkortájt nem árt majd újítanom gépet, illetve a laptop mellé venni egy asztalit. Quote:
u.i.: de ahogy most nézem, van i5-ös és i3-as processzorcsalád is, azokról mit tudtok? |
Quote:
~200-250 ezer + monitor: Core i5/i7 Szerintem... bár talán a core ereje felesleges játékhoz |
alaplap, táp(csendes) a mostani vetekszik már egy helikopterrel, proci, memória min 3Gb, vidikártya. A többit felesleges cserélnem.
Kb 150K-ba bele kéne férni. |
Nah, ez talán hasznos lehet:játékos konfigok
|
Quote:
ime az ajánlatom:D persze nem én adom el, hanem e tájba nézegetnék a helyedbe, ha nem haragszol hogy ajánlok:D AMD Athlon II X4 620 2.60Ghz AM3 BOX kb 20-21 ezer ASROCK A790GMH/128M 14 ezer mondjuk szerintem táp is kénen mondjuk egy Giga 460-as FSB belsővel az legyen 9 ezer legyen DDR2-es ram mondjuk 2 giga ez legyen olyan 10 körül mondjuk kingtsoon vagy kingmax és egy jo kis videokártya mondjuk SAPPHIRE HD4850 ez olyan 25-26 ezer vagy Nvidia GTS250 ez is olyan ár körül van vagy Ati radeon 5750-es DDR5-ös ramokkal ez kb 31-32 ezer brutto árak és ezzel jo ideig el lehet játszani mondjuk a 4850-es videokártyával szoktam szerelgetni a gépeket, minden elfut rajta:D és ez egy olyan gép ami alapon semmi huzogatásokkal elfut szépen, és gond nincs vele és kevesett lehet bukni rajta még a monitor felbontás lehet ugymond szük keresztmetszett, ha 1024x768-ba megy a játék akkor ez a konfig elbirja |
Quote:
ASROCK A790GMH: ez a mATX változat, inkább a GXH, vagy, valami Gigabyte lapot választanék, ez ízlés kérdése(20K-30K) legyen DDR2-es ram mondjuk 2 giga: mindenképpen 2szer 2 giga kell ma már, és ainkább DDR3, ha jövőre is tervezünk (30K) videokártya: jövőre tekintettel AMD-ATI 5750 vagy 5770(~40K) Táp: Corsair, FSP, Chieftec, 450-500W bőven elég ezekből(~15K) |
Quote:
az alaplapnál az enyém olcsobb és ugyanaz a paraméter, Asrock az asus leányválalata és mostanába elég jol összekapta magát, bátran ajánlhato nem tudtam hogy 4 giga kell természetesen 2x2 giga dualba és tökéletes tápnál a giga superb 460-asba FSP belső van ször a szörén, csak éppen 9 ezer körül van, Chiefteccel mostanába van gond videokártyánál meg ár-teljesitményt szabad csak venni, mivel 3 honap és nagyott esik az ára, egy 4850-es kihajtja szinte az összes játékot böven persze 1024x768-as felbontásról beszélek. max a 5770-ig szabad elmenni, bár én már azt drágálom |
Quote:
Quote:
5750-5770->pro: directX 11 Jól elbeszélgetünk itt, Goldy meg csak kapkodja a fejét :D |
Szegény Goldy teljesen kész van főleg hogy inkább intel párti :)
|
All times are GMT +1. The time now is 17:54. |