Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hetedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3460)

Dus 04-29-2009 23:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209806)
Ne legyen kiválasztva senki célpontnak (katt a célpont felirat melletti kerek X gombra), és úgy varázsold. Most próbáltam, és szépen felvitte maxra az életerőt minden alkalommal.

Úgy próbáltam én is...
De akkor megpróbálom még párszor...

(karakter elleni harc volt...)

Tripartitum 04-29-2009 23:34

jó estét

legutoljára, amikor harcoltam (jelenleg falat építek) egy takarítóval már elbírtam:)

Phoenix 04-30-2009 07:32

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209807)
Úgy próbáltam én is...
De akkor megpróbálom még párszor...

(karakter elleni harc volt...)

Az azért volt, mert közben akkorát sebeztek rajtad, hogy a gyógyítás alig, vagy semmit nem tudott visszaállítani.

Toto 04-30-2009 08:44

Az benne lesz a végleges formulában, hogy a varázslatok is kiírják mennyit sebeznek? Mert így olyan érzése van az embernek, mintha csak azért nyomogatná, hogy legyen kék sor is az eseményekben. :)

Vagy lehet, hogy az eddig kilőtt 50-60 varázslövedék nem is sebzett? :D

Dus 04-30-2009 09:15

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209826)
Az azért volt, mert közben akkorát sebeztek rajtad, hogy a gyógyítás alig, vagy semmit nem tudott visszaállítani.

Háromszor egymás után annyit sebzett volna pont, hogy kb 30-al csökken az életem?? (villámcsapást kaptam be, meg volt pár segítő, de vagy 80-at vagy 100-at akkor sem kéne tudnia sebezni...Főleg nem háromszor egymás után...)

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 209828)
Az benne lesz a végleges formulában, hogy a varázslatok is kiírják mennyit sebeznek? Mert így olyan érzése van az embernek, mintha csak azért nyomogatná, hogy legyen kék sor is az eseményekben. :)

De sebez az, csak Neked nem írja mennyit sebez. Az ellenfélnek igen...

Phoenix 04-30-2009 09:19

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209829)
Háromszor egymás után annyit sebzett volna pont, hogy kb 30-al csökken az életem?? (villámcsapást kaptam be, meg volt pár segítő, de vagy 80-at vagy 100-at akkor sem kéne tudnia sebezni...Főleg nem háromszor egymás után...)

Amikor 1 vs 5ben ment a csata, akkor jól működött a gyógyítás. Kb 10-et sikerült gyógyítani, míg körönként kb 60 sebzést kaptam be.

Ati 04-30-2009 09:33

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 209828)

Az ellenfél életerején látod, hogy mennyit csökkent. Ehhez meg kell tanulnod az Észlelést, amit célszerű már valamikor az elején elsajátítani pont azért, hogy tudd hogy állsz a harccal. :)

Dus 04-30-2009 09:39

Eddig bogarásztam, hogy mikor vesztek el segédet és nagyon jó, hogy sárgával ki van emelve :)
Nah, szerintem így tökéletes a csata színezése... ;)

Dus 04-30-2009 11:05

Előjött nálam is a netkapcsolatos kiírás, és tök jól működött, nem dobott le :)
Pedig 68 nyitott oldal volt a böngészőben, amiknek egy részét egyszerre nyitottam, ezért lehetett neki gondja... :)

Ati 04-30-2009 11:14

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209843)
Előjött nálam is a netkapcsolatos kiírás, és tök jól működött, nem dobott le :)
Pedig 68 nyitott oldal volt a böngészőben, amiknek egy részét egyszerre nyitottam, ezért lehetett neki gondja... :)

És akkor csodálkoztok, ha valamelyik lista esetleg üres marad, miközben agyongyilkoljátok a gépeteket, wááááááááá. :p :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 02:57.