![]() |
Quote:
|
Quote:
Nem tervezek hivatalosan világtérképet, azt viszont remélem, hogy nemhivatalosan sok ilyen fog közkézen forogni. ;) |
Köszi mindenkinek a mai teszteket. Egy lényeges hiba előjött (ez az arénás meghalós), ezt holnap délelőtt javítom. Plusz van még felírva pár dolog nekem, úgyhogy a holnapi teendők meg is vannak. :)
Holnapra is két tesztfeladat lesz, ezeket majd akkor írom, amikor megvagyok a mostani javításokkal. Plusz a javítások ellenőrzése is mellé, úgyhogy akkor az három. :) |
Légyszi, ha valakinek kérdése, észrevétele, javaslata, hibajelzése van, azt ide a fórumra írjátok. Ne a benti csetre, ne priviben, ne a Hód belkső fórumára. Itt is elkallódhat, hátmég ha valami olyan helyen kapom, ahova soha többet nem nézek be, mert eszembe nem jutna, hogy oda is írt valaki. A csetet ráadásul nem is követem. Szóval mindent ide a fórumra légyszi!
Köszi. |
újra előállt a hiba
ez rider3 aki bent állt az arénában:
Swiss2 (#30) megtámadott. Swiss1 (#29) élettelenül esik a földre. Kivéded Swiss1 (#29) támadását. Megvágtad Swiss1 (#29)-t. 3 életerőt vesztett. Swiss1 (#29) megvágott. 2 életerőt vesztettél. Megvágtad Swiss1 (#29)-t. 3 életerőt vesztett. Kivéded Swiss1 (#29) támadását. Nem sikerült megvágni Swiss1 (#29)-t. Kivéded Swiss1 (#29) támadását. Megvágtad Swiss1 (#29)-t. 3 életerőt vesztett. Swiss1 (#29) megvágott. 2 életerőt vesztettél. Megvágtad Swiss1 (#29)-t. 2 életerőt vesztett. Swiss1 (#29) megvágott. 2 életerőt vesztettél. Megvágtad Swiss1 (#29)-t. 2 életerőt vesztett. Swiss1 (#29) megvágott. 3 életerőt vesztettél. Megvágtad Swiss1 (#29)-t. 2 életerőt vesztett. Swiss1 (#29) megvágott. 2 életerőt vesztettél. Megvágtad Swiss1 (#29)-t. 2 életerőt vesztett. Swiss1 (#29) megtámadott. Cassandra2 (#58) élettelenül esik a földre. ez pedig rider2 aki kint a sivatagnál: Swiss2 (#30) élettelenül esik a földre. Megrúgod Swiss2 (#30)-t. 3 életerőt sérült. Swiss2 (#30) megvágott. 2 életerőt vesztettél. Megvágtad Swiss2 (#30)-t. 2 életerőt vesztett. Megvágtad Swiss2 (#30)-t. 3 életerőt vesztett. Megrúgod Swiss2 (#30)-t. 3 életerőt sérült. Kivéded Swiss2 (#30) támadását. Megvágtad Swiss2 (#30)-t. 3 életerőt vesztett. Megvágtad Swiss2 (#30)-t. 3 életerőt vesztett. Megrúgod Swiss2 (#30)-t. 3 életerőt sérült. Swiss2 (#30) megvágott. 3 életerőt vesztettél. Megvágtad Swiss2 (#30)-t. 2 életerőt vesztett. Megvágtad Swiss2 (#30)-t. 2 életerőt vesztett. Swiss2 (#30) megvágott. 2 életerőt vesztettél. Nem sikerült megvágni Swiss2 (#30)-t. Megvágtad Swiss2 (#30)-t. 3 életerőt vesztett. A csatáért 46 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A farkas élettelenül esik a földre. Megvágtad a farkast. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a farkast. 3 életerőt vesztett. kb egy olyan 20-30 percig álldogáltak igy,amikor Swiss megtámadta rider3-mnat aki arénában volt,de én tudtam ütni rider2vel.. |
A két nap tapasztalatai
Mindhárom karakterrel sikerült teljesíteni viszonylag rövid idő alatt az első küldetést.
A 2-es és 3-as karakterrel már a bölcs nem ajánlotta fel, hogy megkereshetném a tollát. Varázsolni nem nagyon sikerült még, nem igazán tudom, hogy kell növelni a vp-k számát. Az előbb ismét jelentkezett Rider3-as probléma, kettőt írt ki támadáskor megint. Sajnos valahogy nem bírtam bemásolni az eseményeket, de azt írta ki hogy megtámadom Rider3-at. Majd a konkrét ütközetnél Rider2 volt a kiírás. Nagyon tetszik, mókásnak találom eddig! Swiss |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
ezután megtámadott Dus is,de az a csata rendben lezajlott... bár rider2-nél,aki kint van még mindig a sivatagban,még mindig ott van célpontnak Swiss2... |
Quote:
|
Most tapasztaltam:
Ugyan az arénás harc rendben lezajlott, de az első két körben nem engedett varázsolni ezzel a szöveggel: "Először a mostani harcot fejezd be!" Egy harcban voltam, és csak első 2 körben nem engedte, utána ok! |
All times are GMT +1. The time now is 00:43. |