![]() |
jaj, ne:D
Akkor tényleg igaz, amit a doki mondott:) |
Tesztelonek jelenkezem Idom most eleg sok .Rpg jatekokat sokat jatszottam Es szerep jatekokat is foleg meselokent .
Kivancsi vagyok mit is alkottatok. Sertodes nem esik ha maskepp gondolnad a dolgokat. Lion |
Ma elég későn értem haza, úgyhogy holnap délelőtt még egy jópár frissítést be fogok tenni, emiatt a legtöbb új jelentkező elfogadása mégiscsak ezután fog megtörténni.
|
Nagyon várjuk Ati :)
|
Minden újonnan jelentlezőnek ment privát üzenet az elérhetőségekkel.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Halihó! :) Olvasgattam a teszteket és érdekesnek talátam a dolgot és szeretnék jelentkezni ha még nem túl késő:) De ha nem lehet már akkor sem sértődök meg, de azért tudnék örülni neki:) Tehát: Árpi vagyok; Mert érdekel a dolog, maga a játék és a technikai megoldása is; napi több órát is, főleg délután és valamint éjjel; türelmes vagyok.:P; Érdekelne az esetleges nagyobb szerep de nem elsődleges célom ; nem sértődöm meg egyáltalán:D sőt akkor sem ha már nem csatlakozhatom:) |
Sose késő. :) Viszont egy kicsit most már várni kell, ameddig néhány ember összegyűlik, hogy egyszerre csináljam a karaktereket, ne mindenkinek külön egyesével.
|
All times are GMT +1. The time now is 16:01. |