Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Melyik a legjobb szövifelállás? (már volt szó róla) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=342)

King 03-23-2006 08:09

én a 4 hadisra lennék kíváncsi (egy középarányos hadi-varival), persze óriások vagy gnómok esetében. (ork kizárva?)
jelenleg 2 hadi, 1 vari, 1 toli-val nyomjuk, majd meglájtjuk mi sül ki belõle. :)

Arwen 03-23-2006 08:14

Quote:

Originally Posted by King
én a 4 hadisra lennék kíváncsi (egy középarányos hadi-varival), persze óriások vagy gnómok esetében. (ork kizárva?)
jelenleg 2 hadi, 1 vari, 1 toli-val nyomjuk, majd meglájtjuk mi sül ki belõle. :)

Az első nekünk nagyon bevált, persze 4 óriással. Tolisra nem pazalok el egy szövihelyet, így jóval nagyobb seregünk van. Egy óriásnak a négyből elég kicsit több toli, és már szövit lehet felmérni, ha meg nem sikerül, sokszor gömbökből is meg lehet állapítani ki, kivel van.
Épületlista is felesleges, mert akkora seregünk van, h full tornyos is megadja magát. :D

Remedy 03-23-2006 08:57

[quote=Arwen]Egy jó szöviben lovassal is tud ütni a varis, csak pénz kell hozzá, Szöviháborúnál pedig simán megadja magát az elites csapat a 3 lovas hadinak. Persze ehhez kell némi tapasztalat is.

Ugy latom neked ez az utni tud a varis a vesszoparipad.... nyilvan mindenki tud utni, meg a termelo torp es a penz es gabonatermelo elf is :) csak helyzet kell hozza :)

Arwen 03-23-2006 13:52

[quote=Remedy]
Quote:

Originally Posted by Arwen
Egy jó szöviben lovassal is tud ütni a varis, csak pénz kell hozzá, Szöviháborúnál pedig simán megadja magát az elites csapat a 3 lovas hadinak. Persze ehhez kell némi tapasztalat is.

Ugy latom neked ez az utni tud a varis a vesszoparipad.... nyilvan mindenki tud utni, meg a termelo torp es a penz es gabonatermelo elf is :) csak helyzet kell hozza :)

Remi most melyik szintről van szó?

Végül is teljesen mind1. Módosítok a vesszőparipámon :)
Aki tud játszani és van pénze az minden fajjal tud ütni, persze ehhez már kell a helyzet is. :D

King 03-23-2006 15:59

Quote:

Originally Posted by Arwen
Az első nekünk nagyon bevált, persze 4 óriással. Tolisra nem pazalok el egy szövihelyet, így jóval nagyobb seregünk van.

:) valami ilyesmire gondoltam én is.

az említett üssön a varis vesszőparipa meg hanyagolható. naná, hogy 4 hadis esetéről beszéltünk. egy varis is oké még, csak neki elő kell készíteni a terepet. ( és most nehogy megint a fejemhez vágd a múlkori húzásom! :p )

szóval 4 óriás. már csak egy kérdés:
verzió 1. 3 full-elit (60% barakk) és egy (40-45% barakkal)
vagy
verzió 2. íj-paci? (hasonlóan a fentihez: barakk -10% torony)

Láma 03-23-2006 16:24

verzió 3. 3 db íj-elit 10% toronynal , 1 db full elites varis:P

King 03-23-2006 18:06

Quote:

Originally Posted by Láma
verzió 3. 3 db íj-elit 10% toronynal , 1 db full elites varis:P

re:
Quote:

én a 4 hadisra lennék kíváncsi (egy középarányos hadi-varival)

eddig oké, és mi marad a vari védelmével? :p
mert ez esetben az inkább hadis felépítésről van szó... :)

Láma 03-23-2006 18:36

sztem mind1 hogy 7 k ija van vagy 14k elitje, nem sokkal kisebb a védelem, mégis tud ütni, miután bekért helpet. gömbözni nem tudják a magas morálja miatt, ép listából meg nem látszik mennyi a morálja, úgy kockázatos ütni, de ha megütik az se nagy gond, mert tud földet szerezni sereggel.

Arwen 03-24-2006 07:42

Quote:

re:

eddig oké, és mi marad a vari védelmével? :p
mert ez esetben az inkább hadis felépítésről van szó... :)

Hát én inkább íj+lovasban gondolkozom.
A varisnál íj, aztán ha üt, behív védelmet és cserél.

Alba 03-24-2006 07:55

Idézet:
Eredeti szerző Alba
En ha komolyan jaccanek 4 főd szövis felállásban egyertelmuen a 3 varis 1 tolist jaccanam...

ha összejön és bejön szólj.

Neke mbejtt mar...

All times are GMT +1. The time now is 19:47.