![]() |
Sziasztok!
Ma kivették a varratokat. A sebész szerint szombat délelőtt hazajöhet, a belgyógyász szerint nem. Sajnos nem 1:1 alapon szavaznak, így a héten végig bent marad. A lábát egyre jobban tudja mozgatni. Ma már vádliizom munkát is mutatott nekem. |
Quote:
|
Quote:
|
Mi a helyzet, hogy van Attila mostanában?
|
Quote:
Köszi egyelőre jól vagyok. 1 évig kell még gyógyszert szednem, és járnom kell hetente vérvételre. Gondolom,ha jók az értékek ,akkor majd ritkábban vesznek vért,de egyelőre ezt mondta a doki. Jól megszívtam ezt az egészet:( Most van mit olvasnom:) 535 olvasatlan üzenet |
Quote:
Üdv újra itt, és jobbulást! |
Quote:
Üdv újra itt!:) Örülök, h "látlak"! Jobbulást és jó pihit!;) |
Quote:
Egy kicsit helyesbítenék. Szóval mind a két csont (sípcsont és a szárkapocscsont) eltört. A térdnél és a bokánál vágtak és behelyeztek egy lemezt amit csavarokkal rögzítettek. Pontosan nem tudom hány csavar,de több mint 1. Kedélyállapot változó volt.Egy kórházban nem lehet az ember boldog:-/ 20 napot voltam bent és végre örülök, hogy itthon vagyok ,de sajnos még nincs vége. Gyógyszerszedés a trombózis gyanú miatt. Konkrétan nem mondták ki, hogy trombózis volt, csak nagyon magasak voltak az értékek. Aztán 1 év múlva újra be kell feküdni, hogy kiszedjék amit beraktak. Gipszet, pedig nem kaptam szerencsére.Röviden ennyi. |
Quote:
Volt egy kiados fürdés ,aztán kicsit feküdtem ,de most végre sikerült géphez jutnom:) |
Köszi a jókívánságokat:)
Kedvesek vagytok:) |
All times are GMT +1. The time now is 00:03. |