![]() |
1 Attachment(s)
Bár egyelőre nem nehéz követni az eredményeket, azért mellékelek egy összesítést. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(első párbajom volt :P azt sem tudtam, hogy eszik vagy isszák..., ha ennél a példánál maradok, akkor tökmindegy :D, én kiöntöttem az egészet :) ) Szóval mindegy :P, nagy élmény volt, ameddig rá nem jöttem, hogy el****** :) (majd a következőn :)) Egyébként nem tudom Nektek hogy volt, de én kb. csak másfél perccel 20 óra után tudtam belépni..., ez így leírva elég hülyén hangzik, de ha csak 3 percesek a körök :D, akkor ez már kicsit kellemetlenebb. Szóval csak azt szeretném tudni, hogy nálam volt a hiba, vagy ez mindenkinél így van és kb. onnantól kezdve 3 perc az első kör? Köszönöm! :) u.i.: ott leszek a következőn is :P |
Quote:
|
Azért ha pontos adatot akarunk akkor nem pont így van.
Mert: pontosan 20:01:00 után már be lehetett lépni.Minden párbajra egész után 1perccel lehet belépni:) Az első kör meg ugye emiatt 2perces lesz:) |
kár hogy szakadozott a nettem:D
|
A párbajsorozat 1. fordulójának 2. párbaja vasárnap 10 órakor kezdődik.
A jelentkezések elfogadása csak minimum 5 jelentkező esetén fog megtörténni. A jelentkezési határidő szombat este. A vasárnap hajnalban vagy reggel jelentkezők elfogadását nem garantálom. |
Az 5 jelentkező megvan, úgyhogy a párbaj már biztosan megrendezésre kerül. Még 10 szabad hely.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:15. |