Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Március: 3. névvadászat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3387)

Ati 03-08-2009 09:28

A topic célja a többség által nem elfogadható nevek kigyűjtése. A szemékyeskedéseket privátban intézzétek, vagy inkább sehogy.

Köszönöm.

BigPi2 03-08-2009 09:36

Kaftángyújtó kisiparos (#567101)
Táncolj Feri! Búcsúbuli! (#567102)
Putry Phiro admirális (#567107)

Szerintem ezek teljesen elfogadható ország nevek

BigPi2 03-08-2009 09:53

Quote:

Originally Posted by Elme (Post 205000)
574233 5/Q [SZ] Az elmebetegség vidámparkja(4) 13.339
a négyes nem kék szám, csak mögé beillesztette az illető
azt hiszem kifejezetten engem akart vele bosszantani, bár nem sok sikerrel
alapvetően csak az zavar a dologban, hogy esetlegesen rám asszociálnak emberek az ország nevéből fakadóan
és azért az mégiscsak gáz, ha elterjed, hogy simán üthető vagyok:)

A felvetésed jogos. Először azt hittem, hogy leplezetlenül

Nehéz lesz meggyőzni Atit arról, hogy az embereket nem csak a diktatúrákra és rasszizmusra emlékeztető nevek zavarják, hanem túlzót névazonosság is. Mintha régebben írta volna, hogy ő teljesen elzárkózik attól, hogy védet nevek legyenek a játékon belül.

Ati 03-08-2009 09:56

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 205046)
Nehéz lesz meggyőzni Atit arról, hogy az embereket nem csak a diktatúrákra és rasszizmusra emlékeztető nevek zavarják, hanem túlzót névazonosság is. Mintha régebben írta volna, hogy ő teljesen elzárkózik attól, hogy védet nevek legyenek a játékon belül.

Nem a témához tartozik, de teljesen általános nevek esetében nem lehet védettségről beszélni. Ha valakinek az az országneve, hogy "Magyarország", akkor ne várja azt, hogy más nem indít hasonló nevű országokat.

Pepa 03-08-2009 10:01

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 205046)
A felvetésed jogos. Először azt hittem, hogy leplezetlenül

Emlékszem amikor még első orimat regeltem az 5 W-be ( sajtoslekvár), akkor volt ott egy baracklekváros nevű ori, hasonlú sorszámmal. Aztán jött a vád, arra, hogy multizok.

Eke 03-08-2009 10:07

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 205048)
Emlékszem amikor még első orimat regeltem az 5 W-be ( sajtoslekvár), akkor volt ott egy baracklekváros nevű ori, hasonlú sorszámmal. Aztán jött a vád, arra, hogy multizok.

Nahát te nem is multizol,csak simmán édesszáju votááá:D:D:D

Fáraó 03-08-2009 10:51

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 205036)
Ancsa,Ancsa ..milyen ember az olyan,aki fél munkát végez? :)
Tessék szépen kigyűjteni mindet :D

+ Szerintem nem mindegyik mellől maradhat el a magyarázat,szóval csupa szem vagyok :)
( én pl egyikben sem látok egyértelmű rasszizmust)

tudtommal ez a topik azert van, h az olyan orineveket kigyujtsuk, ami megkerdojelezheto es nem kerult meg torlesre, mert nem volt szuro...

ugyh nem tudom, miert kell itt is folytatni a piszkalodasaid!

ha nem tetszik, h szurve leszel, minek regted le oket?

:D

es reszemrol tema lezarva, ts... /sokadszorra/

Tsobi 03-08-2009 11:51

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 205066)
tudtommal ez a topik azert van, h az olyan orineveket kigyujtsuk, ami megkerdojelezheto es nem kerult meg torlesre, mert nem volt szuro...

ugyh nem tudom, miert kell itt is folytatni a piszkalodasaid!

ha nem tetszik, h szurve leszel, minek regted le oket?

:D

es reszemrol tema lezarva, ts... /sokadszorra/

Említetted,hogy szerinted nem kell komment melléjük. Szerintem kell. Ennyi :)
Mellesleg Ati is kér indoklást a felhívásban. Mondom ezeket minden személyeskedés nélkül:

Quote:

Originally Posted by Ati
Maradt-e bent olyan ország, akinek a neve problémás lehet, akinek a neve zavar a mindennapi játék során? Ha igen, akkor ki az, és miért zavar?

Ati 03-08-2009 12:03

Valószínűleg átsiklottatok e fölött:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205039)
A topic célja a többség által nem elfogadható nevek kigyűjtése. A szemékyeskedéseket privátban intézzétek, vagy inkább sehogy.

Köszönöm.

Tsobi 03-08-2009 12:08

Abban az esetben,ha a vezetőség úgy találja,hogy a többségnek ellenére vannak a fenti országnevek,akkor a VIP-es országok választhatnak másik nevet vagy megkapják a Noname(#x) -t?

All times are GMT +1. The time now is 05:47.