Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ati párbajsorozata (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3306)

Ati 12-30-2008 16:20

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 200664)
ma van a koktélos tali, ha hazaérek, akkor benézek.. meddig lehet jelentkezni? :)

9-től kezdődik, úgyhogy pár perccel 9 előttig. :)

Koktélos partiról kérünk majd képeket ám a fotóalbumba! :)

csabi 12-30-2008 16:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 200665)
9-től kezdődik, úgyhogy pár perccel 9 előttig. :)

Koktélos partiról kérünk majd képeket ám a fotóalbumba! :)

csak telefonnal tudok készíteni, ha nem jön Tsobi.. :( de rajta leszek az ügyön, remélem nem csak 2en leszünk! :)

vityu 12-30-2008 16:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 200655)
Ebben a hatalmas tömegben, ami most lesz (ha lesz), nem nehéz megtanulni. :) De minimum 5 jelentkező kell ahhoz, hogy elfogadjam a jelentkezéseket.

nah, akkor erről ennyit :S

Ati 12-30-2008 16:27

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 200668)
nah, akkor erről ennyit :S

Hol van még a 9 óra? :) De lehet, hogy nem sikerült igazán szerencsés időpontot választani... Mindegy, ez van... :)

csabi 12-30-2008 16:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 200669)
Hol van még a 9 óra? :) De lehet, hogy nem sikerült igazán szerencsés időpontot választani... Mindegy, ez van... :)

ha lehetne tolni 23órára a kezdést, akkor tuti mennék! :)

Ati 12-30-2008 16:29

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 200671)
ha lehetne tolni 23órára a kezdést, akkor tuti mennék! :)

Ez már 21 órai kezdetű. Majd legközelebb... :)

vityu 12-30-2008 16:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 200669)
Hol van még a 9 óra? :)

Hol van még plusz 4 fő? :o

Iron 12-30-2008 21:11

Nah én is bekukkantottam már :)
Jujj párbaj, nyami :)
Pénzt nem lehetne a zsebbe tenni ? :D
Kicsit megszorultam mostanság :PPP
Sokba kerül a kocsi tuningolás :)

A Poén félretéve, szerintem a párbajokban a fő baj az, hogy csak a fő oriról vonja le a vipet. Ezen nem lehetne változtatni ? Akár egy pipálással, hogy melyikről szeretném levonatni vagy valami hasonló megoldás. Mert erre a példa nekem is, hogy a Fő orin alig van 500, a mellékorikon meg van 3-4 ezer is. :(

Engem érdekel a párbaj, régen is sokat toltam, de vissza kell szokni, és még gyorson nem játszottam, majd ha lesz egy normális időpontú este felére akkor azon részt veszek, de ált jelentkezek, de valahogy mindig lekésem az indulást, vagy már megy a párbaj mikor észreveszem :(

A kézen fogható ajándék mellett én is leteszem a voksom, szerintem nem rossz ötlet, de a kp se lenne rossz...mint mondtam megvok szorulva. (nem mintha esélyem lenne nyerni is :)))
Az utolsó helyezett is kap valamit ? :P

Ati 12-30-2008 21:22

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 200710)
szerintem a párbajokban a fő baj az, hogy csak a fő oriról vonja le a vipet. Ezen nem lehetne változtatni ? Akár egy pipálással, hogy melyikről szeretném levonatni vagy valami hasonló megoldás. Mert erre a példa nekem is, hogy a Fő orin alig van 500, a mellékorikon meg van 3-4 ezer is. :(

A visszaélések elkerülése végett erre nincs lehetőség.

Csábító lehet a gondolat, hogy ennek segítségével valaki a kedvezményként ingyen kapott VIP körökkel megsokszorozza a másik országának VIP idejét, de ez jelenleg nem nyerő gondolat.

Iron 12-30-2008 21:26

Igen az előfordulhat, és nem lehet kikötni valahogy, hogy a frissen regisztrált oriról ne játszhassanak, azaz ne gombolhassák le a vipet ?
Mondjuk 5. szintű frissen regisztrált oriról ne lehessen a vipet lejátszani ?

All times are GMT +1. The time now is 17:18.