Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Miért az óriást hiszi mindenki a legjobb fajnak????? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=329)

Alba 03-22-2006 11:57

Nem egyszerubb.Mert hiba gyujthato egy gnom ha ennek ellenére beveri az oriast. Egy kis kockazat kell ahhoz hogy eros legyel...
Az orias jo faj de A ban mar nem igazan...

Láma 03-22-2006 12:03

Quote:

Originally Posted by Alba
Nem egyszerubb.Mert hiba gyujthato egy gnom ha ennek ellenére beveri az oriast. Egy kis kockazat kell ahhoz hogy eros legyel...
Az orias jo faj de A ban mar nem igazan...

Mintha szövit emlitettél volna, azt hittem nem A ra gondolsz.

Alba 03-22-2006 14:29

Mar magam sem tudom mit emlitettem...Összefolynak a gpondolatoka a fejemben.
Amugy Aban jobb a gnom de a többiben orias talan veri...
Csak hat aki kaar tolizni is az ne legyen orias.Es miert hagynek ki ilyen lehetoseget...

King 03-22-2006 16:11

voksolnék én is a gnóm mellett. orkkal kezdtem az 5-ben, utána gnómmal nyomtam végig. volt néhanapján meglepi, pár házam leégett, de nem rossz faj.
mint, ahogy az óriásnak is vannak előnyei az alsóbb csopikban. :) :)

King 03-23-2006 08:04

hiszik és tudják, hogy jó, mert nehezen bánnak el vele. :) (egészen az A-ig, mint ez már kiderült.)
a 2. csoportig megállja a helyét, és állja a sarat, tény, hogy nem tolinak született, de nem is kell, hogy az legyen. igazi hadis-varis faj. :)
aki pedig szeret háborúzni, és érti a dogát, tutira ezt választja.
egy orkot könnyû kitekizni, és ha még a házat is rágyújtják - jobb, ha non-stop figyel, mert baj lehet belõle...
óriás, ork, gnóm vs. más fajok ide vagy oda, profiknál nem sûrûn látok mást. (óriás és gnóm szöviket) :p

Arwen 03-23-2006 08:09

Szöviben, és mf-ként is óriásra esküszöm. Egyszer nagyon beszívtam gnómmal, azóta még véletlenül sem klikkelnék rá.
2-5 szintig óriás a legtökéletesebb faj számomra, persze A-ban már egy másik o-betűs viszi a pálmát. :)

Senki 03-23-2006 12:31

azért szólok az óriás mellett is :D 3 napja csak ölnek nálam és még alig éreztem meg. egy gnómnak már semmije nem lenne :D
csak hát az 1/Aban egy nagyon gyengus akkor is... gyújtani kell és azt nem tud, meg gyengét is üt... de 2-5ig akkor is a legjobbak közöt van :D

Cimbi 03-23-2006 22:44

Én speciel gyűlölölm az óriás fajt, viszont úgy néz ki szintlépéskor erre kell váltanom ha a játékélmény mellett sikerességre törekszek. Ha 2napon keresztül minden tolikészültséget rá áldozok, akkor érem el azt a hatást, mintha mészárlással leölném az egységeit. Emellett az a valószínűtlen tényező szükséges hogy a 2napban egyszer sem vág vissza:D Betoníjjal és 30% templommal majdhogynem leölhetetlen, viszont szerintem a legunalmasabb faj.

Láma 03-23-2006 22:48

attól nem unalmas valami, hogy nincs rajta sok fogás:D

Cimbi 03-23-2006 22:58

Természetesen nem ezért írtam rá hogy unalmas :P Csak míg egy beíjazott tolis minden nap 2szer elveri a készültségét csupa jó dolgra:D addig az óriás poénból lerengetheti a környező orikat (minek?), meg csinálhatja mindenkiről a sokadik gömböt. Persze vari-hadi (támadóérték) felállás megint más, csak ez támadhatóbb is.

All times are GMT +1. The time now is 08:19.