![]() |
esetleg az enyimet. :D
|
Inkább valami csajét:D Izmos vagy erős vagy, de nekem nem teccika felső tested:Da csajokat szeretem:D
|
hja kérem aki válogat...:D
|
Quote:
|
Quote:
Leközelebbi bulin Monronál átalakitom az izlésedet fa-testápolóval :D Akkor visszatérünk rá :p Aprópopó Half, mikor fexel komolyabban neki az 1/A-nak? Ha összeszedsz 2-3 mrd-t segitek rádpakolni párezer hektár fődet ;) |
Géndopping
Nemtom hallottatok-é a géndoppingról ?
Aszongyák a következő olimpián már megjelenik az első néhány képviselője... Gyenge kúra !!! egymillió dollárba kerül !!! Úgy növeli meg a test izomszázalékát 20%-kal, hogy még edzeni sem kell... Mi lesz akkor ha még rá is edzenek??? |
asszem akko szolok a hodosoknak dobjanak össze nekem 1 ijen kurvára,.. vagyis kurára.
a én koromba elkel némi segiccség....:DD |
Quote:
Hát Ahoz nincs kedvem igazából nem izgat annyira letebbi gyors csoportban jól elszórakozgatok, dehát nemtom:D valahogy leáldozott nálam az A:( |
Quote:
|
Elvileg, a cuccot, valamilyen virusnak álcázva, vagy éppen virussal beinjekciózzák a szervezetbe. Ami példát felhoztak az éppen az influenza virus. Nem mutatja ki semmilyen vizsgálat, csak annyit lehet észrevenni, hogy a delikvens picit köhög stb...
Kemény nem? :-) |
All times are GMT +1. The time now is 22:06. |