![]() |
Harcosok
Hát hozzászólok én is.
Elég rég volt az,hogy arénáztam. Még régebben,hogy törpével. De úgyérzem azért csak van valami közöm az arénához:) Szerintem kell a fedezés. És,hogy miért: Az elején jó eséllyel van 1-2 olyna ori amit ütni lehet 5 sereggel. Na hát mondanom sem kell mekkora elönyt okoz ez így is. Viszont mivel van még pár ütés így a csoport utánuk fedez kb valahogy. A 3 bánya is nem tudom kinek elég. Amikor én játszottam nem volt elég semmiképpen. Mf-ként szükségesek az átképzések így rengeteg fém bánya kell (6-7 minimum). Szövisként ha törpe az ember akkor megint csak rengeteg fémbánya mert valószinű több embernek termel. A szövizést is kissé megölné a fedezés nélküliség. Ha leütnek 1 embert az óriási kör távolság miatt csak fedezve tud a társai mellé kerülni. Annyit tennék még hozzá: Kb az első 2-3hétben kiszakadnának a "nyertesek"(max 2-3ember) és onnantól a többiek ingyenföld szinvonalra kerülnének. |
Quote:
|
Quote:
Ha az a gond még el is tünik vannak ott nagyobbak. De a legföbb dolog ami változna: Hamar kiderülne ,hogy ki nyert és ki nem. Nem lenne értelme 2hónapig tartani az arénának azért ,hogy max 4 ember ingyenföldnek hazsnálja a többi 20-at... |
Olvasgatom egy jo ideje ezt a topicot, es csak egy dolgot kerdeznek. Miert kellene a fedezest eltorolni? Esetleg van olyan taktika fedezessel, amikor atuthetetlen az adott ori? Vagy csak az a problema, amit vki emlitett, hogy a vegen egy jo fedezessel beugrik vki egy top helyre? Ha csak ez, ez esetben eleg lenne tiltani a fedezest az utolso 2-3 napban, es kesz.
Szerintem ha a kortavolsagok kozelitve lesznek, szovisereggel meg a legbunkeresebb fedezogep is atutheto lenne... :) |
Quote:
Nem biztos, hogy szenercsés, ha a nyertes úgy nyer, hogy végig fedezett, és volt a végén egy ütése egy teljesen üres országra, amivel egyidőben bejött még az utolsó fedezése, és ezzel megnyerte a fordulót. |
Elnézést, ha személyeskedtem volna!
Ez egy stratégiai játék! Engem is zavarnak, a felfedezgetős, csak lopkodós, és varizgatós orik (Nem Fülesre célzok :)) Viszont ez a lényege az egésznek, hogy meg kell oldani a játék keretein belül, nem véletlenül lett ez így kitalálva. Alkalmazkodni kell a viszonyokhoz, nem minden esetben megváltoztatni! Felfedezés fontos része a játéknak. Akkor látnám csak értelmét az eltörlésének, ha meg lehetne oldani a többi faj nyersanyag igényét, de mivel Ati nyilvánvalóvá tette, hogy az túl nagy változás lenne, így maradjon ahogy van! |
Quote:
De elég kicsi esélyét látom annak, hogy ez így megvalósuljon. De akkor legyen úgy hogy az utolsó harmadban ne lehessen felfedezni! Ennek látom értelmét, de a teljes eltörlésnek egyáltalán nem vagyok híve! |
Quote:
|
Quote:
|
Akkor csak azt kéne kiokosodni, utolsó hány napon ne lehessen fedezni! :)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:08. |